Детски тапет - Чуден сън

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-МL-11
5.00
794

Детски тапет – Чуден сън, лилав фон, койтко внася спокойствие в помещението. Всички артикули биват изработени със сертифицирани мастила и  материали от най-висок клас.  

2 поръчки за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Виктория Мънева

Страхотни и много коректни❣

Гергана Господинова

Страхотно качество и обслужване. Бързи и коректни. За втора поредна година ползвам услуги и смятам да се възползвам и за напред. Препоръчвам с две ръце ! Пожелавам ви само успехи

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря!

Ивелина Георгиева

Изключително коректни! Благодаря!

Lilyana Ivanova

Страхотни календари! Добро качество на достъпна цена! Бърза обработка на поръчките и много добра комуникация. Препоръчвам!

Velislava Tsvetkova

Детските календари са страхотни, както и подаръците, които получихме към тях. Благодаря!

Станислава Н. Щърбакова

Много хубави календари !

Елеонора Андонова

Днес и аз получих своите календари. За пореден път са страхотни ,а вие отново оправдахте очакванията ни. Весели празници и още много доволни клиенти☃️

Radoslava Tsvetanska

Искам да благодаря за страхотните календари, които изработихте за нас! Изключително качество и коректност на много добра цена! Благодаря и за подаръците - малки календарчета и ключодържател! Много успехи през Новата година!

Ани Чучулигина

За трета поредна година поръчвам календари от Вас и съм изключитено доволна! Професионална изработка, бързо изпълнение на поръчката и прекрасен персонал! Благодаря Ви!
Допълнителна информация

Детски тапет - Чуден сън, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детският тапет Чуден сън?

Представяме ви невероятен тапет за детска стая, специално създаден за момченце. Тапетът е пропит с магията на въображението и приключението, съчетана с впечатляващите контури на високи сгради. Те се изобразяват със забележителна нежност и бледи очертания, които оставят достатъчно пространство за детската фантазия да ги довърши и преобрази по свой начин.

Но това е само началото на вълнуващият свят на този тапет. Над сградите се издигат спокойни спящи китове, които се появяват отдалеч като сънища в небето. Техните извивки и меки очертания разказват безброй истории за морски пътешествия и невероятни приключения, които детето може да преживее в своята въображаема реалност.

В близост до китовете плуват малки облачета, леки и пухкави, изпращайки послание за спокойствие и уют. Планетите и звездите, разположени около тях, излъчват нежна светлина в тъмнината на небето, позволявайки на детето да се почувства като част от магичния космос.

Тапетът е изработен от висококачествени материали, които съчетават издръжливост и безопасност. За запазване на ярките цветове и детайлите на дизайна са използвани сертифицирани мастила. Този декоративен избор не само придава уют и естетика на детската стая, но и пробужда въображението на детето, предизвиквайки го да създава свои собствени приказки и приключения във вълшебния свят на тапета. С нашия тапет, вашето дете ще се потопи в магически свят, който няма граници.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е идеален за декорация на детска стая, предназначена за момчета. Създаден с изисканост и вълшебство, той въздейства на въображението на детето и го приканва да създава свои собствени приказки и приключения. Изобразените високи сгради и спящите китове придават на стаята поетичност и усещане за приключение. Тапетът е подходящ както за малки деца, така и за по-големи детски стаи, създавайки уютна и вълнуваща обстановка, която ще вдъхновява детето да се потопи в света на въображението и фантазията.

Цена:
38 00 лв