Детски фототапет - Балонено царство

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10767756
5.00
794
Детски фототапет - Балонено царство, подходящ за апликация е детска стая на момиче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
3 поръчки за последните 11 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Христина Ризова

Поръчах си календари и днес ги взех. Страхотни са и напълно оправдава очакванията ми! Препоръчвам!

Яна Загорова

Много съм доволна. Коректни и отзивчиви.

Emily Ivanova

Благодарности на целия екип,всичко е прекрасно!!!

Биляна

Много съм доволна!

Ани Василева

Страхотни календари, навременна доставка, а ключодържателя е страхотен!!!! Доволни за поредна година! Благодаря

Magdalina Tiholova

Качество, бързина и отзивчив екип. Страхотни продукти. Благодаря!

Х. Кръстева

Втора година поръчвам календари и съм доволна. Бързи и коректни. Тази година имаше проблем с поръчката от сайта ,реагираха веднага и се отнесоха много любезно по телефона . За всяка подробност касаеща поръчката ме уведомяваха . Определено и занапред ще остана техен клиент.

Kremena Zlateva

Благодаря за наградата. Календарите са страхотни

Мариела Драганова

За трета година се доверявам на Вас и съм адски доволна от качеството на календарите

Деница Кържилова

Качествена изработка, добро отношение към клиента и спазване на срока! Препоръчвам!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. Чудесно допълнение към интериорната декорация на вашия дом, офис, хотел и др. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлята детският фототапет Балонено царство?

Този интересен детски тапет е идеален за стая на момиченце. Той предлага магична и вълнуваща атмосфера, която ще превърне стаята в едно красиво и приказно място.

Тапетът се характеризира с много свежи и ярки цветове. Преобладаващият цвят е нежно розов, който придава деликатност и мекота на дизайна. Виждат се елементи като замък, дъга, розови и жълти балони, пеперуди и облачета, които добавят допълнителна игривост и мечтателност към тапета.

Този тапет е идеален избор за стая на малко момиченце. Съчетава в себе си елементи, които са вдъхновени от приказни светове и мечти. Ще предложи на вашето момиченце вълшебно преживяване и ще му помогне да се потопи в свят на фантазия и въображение.

Изборът на този детски тапет за стая на момиченце е прекрасен начин да създадете уютна и вдъхновяваща обстановка, където вашето малко момиченце може да се радва на игра и разказване на приказки. Той предлага комбинация от красиви цветове и магически елементи, които ще донесат усмивки и радост в стаята на вашето дете.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет е подходящ за момиченца на различни възрасти и може да бъде използван в техните стаи. Той създава игрива и мечтателна обстановка, подходяща за децата да се насладят на игра и въображение. Независимо дали е за детска стая в дома или за детската част в детската градина, този тапет ще добави цвят, красота и весело настроение на всяко място, където е използван.

Цена:
38 00 лв