Детски фототапет - Весели улици

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-yk-006
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Детски фототапет - Весели улици. Интересна и свежа интериорна идея, с която да преобразите дома си или детската стая на вашето дете. Забавен и оригинален начин, по който по-лесно да се запознае със света, който го заобикаля.
1 поръчка за последните 23 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Дилян Антонов

Бързи, коректни,любезни! Препоръчвам!!!

Хатидже Халилова

Точни и коректни. Горещо препоръчвам.

Силвия Илиева

Много бързи и коректни .Обадиха се да кажат кое как ще бъде и изпълниха вс което искам.

Eli Ivanova

Много бърза доставка,ключодържатели изработени с много любов към всеки детайл.❤ Страхотен малък подарък за семейството и приятелите❤

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте! -

Лилия Иванова

Изключително коректни! Благодаря!

Jivka Naidenova

positive review Който разбира при подаръци Art-Gift се спира. -

Михаела Георгиева-Симеонова

Много благодаря за добрата изработка на календарите и подаръците!

Гергана Александрова

Чудесно качество на изработка, бързи,точни в изработката и доставка.Цената е изключително достъпна.10точки от мен :)

Maria Iwa

Изключително бърза доставка и качествени продукти,много отзивчиви, Благодаря! ❤️
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапети и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детски фототапет - Весели улици?

Тапетът "Весели улици" е идеален избор за стая на момченце, което обича приключенията и количките. Този анимационен тапет ще превърне стаята в истински градски пейзаж, пълен със светло синьо небе, живописни зелени дървета и забавни сгради. Веселите улици са оживени с детайли - разноцветни колички, които се впускат в забавни приключения, караят извишаващи се хълмове и обикалят забележителности. Сивите нюанси придават държавност на градския пейзаж, създавайки хармонично съчетание със светло синьото и зеленото. Този тапет е идеален за стимулиране на детското въображение и създаване на безкрайни игрови истории с количките и забавните обекти в пейзажа. "Весели улици" е не само украса за стаята, но и врата към светът на вълнуващи пътешествия и приключения през детските мечти.

Какъв е срокът за изработка фототапетите?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът на стена?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет "Весели улици" е перфектен за детска стая, създавайки забавна и вълнуваща обстановка. Идеален е за момчета, които обичат колички и градски пейзажи. Той добавя цветност и динамика в стаята, стимулира въображението и създава пространство за игра и приключения. Този анимационен тапет създава уютно убежище, където детето може да се наслаждава на вълнуващите истории и забавления, вдъхновени от градската атмосфера.

Цена:
38 00 лв