Детски фототапет - Веселото слонче

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-yk-012
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Детски фототапет - Веселото слонче. Интересна и свежа интериорна идея, с която да преобразите дома си или детската стая на вашето дете. Забавен и оригинален начин, по който по-лесно да се запознае с интересните диви животни в джунглата.
5 поръчки за последните 1 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Виолета Маринова

Днес получих календарите които поръчах. Първо искам да изкажа огромната си благодарност че ми бяха изпратени преди Коледа както ми обещаха. Изключително добро отношение и коректни. Поръчвам за пореден път и пак ще поръчвам. Календарите са страхотни и надминават очакванията. Благодаря и за подаръка! Весели празници на целия екип! Продължавайте в същия дух и да радвате хората! ❤️❤️❤️❤️❤️

Emily Ivanova

Благодарности на целия екип,всичко е прекрасно!!!

Йолина Николова

Много благодаря за топлото отношение и бързата изработка

Evelina Asenova Naidenova

Благодаря за календарите , подаръците и бързата доставка! Страхотни сте!

Kancho Atanasov

Сдобих е се с чудесни новогодишни календари! Безкомпромисно качестевно изпълнение на поръчката, за което Благодарим!!!

Petq Valerieva

Бързи и коректни ! Благодаря за календаръците и подаръците, станали са супер !

Kristina Dimitrova

Супер доволна съм! Много бързи и коректни.

Даниела Георгиева

Много сме доволни, отлично обслужване

Maria Cvetkova

Специални поздравления, за големия професионализъм и бързата реакция на екипа Ви! С пожелание за новата година да бъдете все така добри и успешни в работата си!

Ilinka Chervenkova

Бледи цветове, копчетата се разкопчават самички....на снимки са супер, реалността различна! �
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапети и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детски фототапет - Веселото слонче?

"Веселото слонче" е чаровен детски фототапет, който ще превърне всяка детска стая в уютно и вдъхновяващо място за игра и учене. Този тапет се отличава с нежни и неутрални цветове, които създават спокойна и приятна атмосфера.

На фона на тапета се изписва пейзажът на детски рай, където слънчевите лъчи проникват през гъстите палмови листа. В центъра на този приказен свят се намира малко сиво слонче, което излъчва топлина и радост. То е наистина весело, с усмивка на лицето си и готово за приключения.

Цветовете на тапета са изключително хармонични и подходящи за детска стая. Кафявото и бежовото създават усещане за топлина и уют, докато сивото добавя доза смирение и сериозност. Светло синьото допълва цветовата палитра с свежест и невинност.

Този фототапет създава вълшебно пространство, което стимулира детското въображение и вдъхновява детето да се забавлява и развива. Всеки поглед на "Веселото слонче" разказва история и предизвиква усмивка на лицето. Той е перфектното допълнение към детската стая и ще направи пребиваването там незабравимо.

Какъв е срокът за изработка фототапетите?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът на стена?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет "Веселото слонче" е идеален избор за всяка детска стая. Неговите нежни и неутрални цветове създават спокоен и уютен интериор, подходящ за момче или момиче. Палмовите листа и веселото слонче вдъхновяват детската фантазия и създават приказен свят за игра и учене. Този тапет е перфектен за детски стаи в домове, детски градини, учебни заведения и всеки друг интериор, където се цени детската радост и творчество.

Цена:
38 00 лв