Детски Фототапет - Вълшебна вселена

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-yk-029
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Детски Фототапет - Вълшебна вселена, подходящ за апликация в детска стая на момче или стая от смесен тип. 
Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. 
3 поръчки за последните 12 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Gergana Aleksandrova

Благодаря!Чудесна изработка, отношение към клиента и професионализъм. Пак бих поръчала техни продукти.

Виолета Маринова

Днес получих календарите които поръчах. Първо искам да изкажа огромната си благодарност че ми бяха изпратени преди Коледа както ми обещаха. Изключително добро отношение и коректни. Поръчвам за пореден път и пак ще поръчвам. Календарите са страхотни и надминават очакванията. Благодаря и за подаръка! Весели празници на целия екип! Продължавайте в същия дух и да радвате хората! ❤️❤️❤️❤️❤️

Polina Hristova

Страхотни календари,бързо и лесно обслужване! Благодарим за красивите календари и подаръците към тях .

Валентина В.

Уникални изработки! Бързо, красиво направено, качествено. Препоръчвам!

Лидия Минчева

Коректно обслужване и прекрасни календари! Много благодаря!

Niki Mitova

:) Страхотно отношение и изработка :) Препоръчвам

Теодора Труйкова

Страхотни календари, бърза доставка и добро качество. Благодаря ви Art-Gift

Maria Nikolova

доволна съм от поръчката на календарите

Наджие Терзи

Благодаря за коректната и бърза доставка!!!!!Перфектни сте!!!

Катерина Александрова

Календарите са чудесни. Много бързо изпълнение на поръчката :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява Детски Фототапет - Вълшебна вселена?

Този мечтателен детски фототапет е вратата към един вълшебен свят, където въображението няма граници. В него, цветни балони леко плават сред меките облаци, пътувайки към неведоми дестинации в света на детските фантазии. Слънцето изгрява в пълния си блясък, като изпълва цялата сцена с топлина и светлина, а звездите и деликатните светлинни отблясъци добавят магическо излъчване на цялостната композиция. Този тапет е идеален за стимулиране на креативността и любознателността у децата, като превръща стаята в космос от приключения и незабравими мигове.

Какъв е срокът за изработка фототапетите?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети за детска стая са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът на стена?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този вълшебен детски фототапет е идеален за стените на детска стая, игрално кътче или детска градина, където стимулира въображението и приглася към игрива атмосфера. Също така, би бил чудесно допълнение към библиотеки или читални за деца, предоставяйки вдъхновяващ фон за четене и учене.

Цена:
38 00 лв