Детски Фототапет - Вълшебни истории

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-NT-9
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Детски Фототапет - Вълшебни историиа, подходящ за апликация в детска стая на момче или стая от смесен тип. 
Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. 
5 поръчки за последните 21 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Bilyana Iotova

За 3-та година се доверяваме на Art-Gift,страхотна изработка,добро качество и най-вече добро отношение.Препоръчвам с две ръце.

Dima Lambova

Прекрасни са подаръците! Перфектни са в изработката, качеството бързината, всичко!

Ивелина Георгиева

Много съм доволна!

Гери Христова

Искрено благодарим за невероятните календари и ключодържатели! Страхотно качество и професионализъм!

Ivan Dzhumaliev

Изключително съм доволен от календарите, които изработиха. В бъдеще отново от тук ще поръчвам :)

Vesi Georgieva

Коректни и бързи изпълнение на поръчката за пореден път

Silviq Ivanova

Много са хубаво ❤

Донка Минкова

Отлично качество на достъпни цени. Голямо разнообразие и бързо изпълнение на поръчката. Препоръчвам

Irena Ilieva

Препоръчвам! Поръчахме детски календари и останахме много доволни! Перфектно изпълнение, бързи и коректни! Благодаря Ви, Art-Gift!

Stiqna Uzunova

Благодаря ви за страхотните календари и подаръците към тях!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява Детски Фототапет - Вълшебни истории?

Този фантастичен фототапет е изобразяването на вълшебството на разказването на истории, където всяка отворена книга е началото на ново приключение. На тапета е представена книга, чиито страници оживяват в богат, въображаем свят. Двете големи дървета се вдигат от страниците, техните корени преплетени със самите думи, а клоните им разпръснати сред облаците и звездите, докато магически същества като дракони и блестящи съзвездия се виждат на фона. Кората на дърветата е текстурирана и извита, създавайки едно органично и динамично усещане, сякаш те растат и се развиват с всяка минала секунда. Под клоните им се вижда изящен замък, изглеждащ сякаш изваден от приказка, светещ в здрача на тайнствената далечина. На преден план, един благороден рицар и неговият верен еднорог се готвят да тръгнат по светещата пътека, която започва от основата на страниците. Този елемент на пътуване подчертава темата на приключението и откритията, които могат да бъдат намерени в книгите и историите, които те разказват. Тапетът е идеален за всяка детска стая, библиотека или четене кът, където той може да вдъхновява младите умове да се потапят в световете на фантазията и да откриват своя собствена страст към четенето и изкуството на разказването на истории.

Какъв е срокът за изработка фототапетите?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети за детска стая са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът на стена?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този вълшебен детски фототапет е идеален за стените на детска стая, игрално кътче или детска градина, където стимулира въображението и приглася към игрива атмосфера. Също така, би бил чудесно допълнение към библиотеки или читални за деца, предоставяйки вдъхновяващ фон за четене и учене.

Цена:
38 00 лв