Детски фототапет - Горска разходка

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10766830
5.00
794
Детски фототапет - Горска разходка, подходящ за апликация  в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
4 поръчки за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Евелина Ковачева-Чолакова

Супер качество ,за пръв път поръчвам,но съм очарована !Бързи и коректни!

Стела Димова

Бързо, точно, коректно обслужване. Много мили и отзивчиви. Препоръчвам! ♥️

Кирила Евдокиева

Препоръчвам Ви да направите най- хубавият подарък от Art- Gift! Коректни и точни! Останах много доволна от точността на изпълнение и доставка! Благодаря и Весели празници на всички!❤

Десислава Банска

Безкрайно доволна съм, благодаря Ви от сърце! Пуснах поръчката си доста късно, беше обработена много бързо, останах приятно изненадана и от подаръците които получих!!!

Асения Велкова

Страхотни, коректни и бързи Не веднъж съм поръчала и винаги са на ниво

Борислава Щърбева

Страхотни сте страшно съм доволна от календарите. Препоръчах ви и на мой приятели

Теодора Димитрова

Днес получих календарите! Благодаря Ви прекрасни са! Подаръците към тях също са страхотни! ☺️☺️☺️

Marina Pencheva

Страхотни, много отзивчиви, бърза и качествена изработка!

Нора Василева

Получихме страхотни календари. Поръчката ни се изработи супер бързо. Много сме доволни от крайния продукт. Хората са коректни и мили :)

Антоанета Божилова

Здравейте,днес получих календарите.Изумена съм колко бързо станаха готови.Страхотни са!Много,много ви благодаря :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детският фототапет Горска разходка?
 

Детският тапет "Горска разходка" представлява една очарователна сцена в джунглата, която ще оживи всяка детска стая или детска градина. Тапетът е изпълнен с весели животински герои, които се наслаждават на забавната си разходка в цветни колички. В задния план се протягат клоните на красивите дървета, които придават на цялата сцена още по-живописен вид.

Цветовете в тапета са пастелни и нежни, включвайки зелено, оранжево, синьо и бежово. Тази цветова палитра създава спокоен и уютен атмосферен фон, идеален за детска стая. В комбинация с живописните образи на животинките и джунглата, тапетът придава на пространството игрив и магичен вид.

Този детски тапет е подходящ както за момче, така и за момиче, а също и за стая от смесен тип за братче и сестричка. Неговият дизайн предлага безкрайни възможности за въображение и игра, като децата могат да си представят, че се присъединяват към веселата компания на слона, хипопотама и тигъра в техните разходки из джунглата.

Безспорно, този детски тапет "Горска разходка" ще създаде прекрасна и вдъхновяваща обстановка в детската стая или детската градина, където децата могат да се потопят в свят на игра и въображение, околени от магията на джунглата и неговите весели обитатели.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът е идеален за украса на детската стая вкъщи. Той ще създаде весела и игрива обстановка, която ще вдъхновява децата да изразяват своето въображение и да се наслаждават на играта в своя собствен магичен джунглен свят. Тапетът може да бъде използван и в детски градини или ясли. В такива образователни среди, детето ще има възможност да се наслади на ярките и привлекателни образи, които ще подпомогнат неговото развитие и въображение.

Цена:
38 00 лв