Детски фототапет - Господин Мечо

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-57
5.00
794
 Детски фототапет - Господин Мечо универсално предложение, което може да бъде ефектен декор в детската стая!  Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. 
1 поръчка за последните 10 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Suzana Dimitrova

За втора година поръчвам календари и съм много доволна!Бързо изпълнение на поръчката,коректност и професионализъм + чудесни подаръци !!!

Katherine Yaneva

Бързо и любезно обслужване. Качествена изработка, определено препоръчвам

Mariana Eftimova

Благодаря Ви, четвърта година ползваме вашите услуги. Благодаря Ви

Мариела Русева

Календарите и подаръчетата са супер

Дони Стефанова

Благодаря за бързата и красива изработка!

Tanya Toneva Ilieva

Бързо и коректно изпълнена поръчка. Календарите са страхотни, както и малката изненада - подарък. Благодаря!

Velislava Draganova

Чудесна изработка. Много бързо изпъление и страхотна изненада! Благодаря ! :)

Боряна Янакиева

Благодарим за календарите и подаръците. Бърза и експресна изработка и коректна доставка

Ивелина Христова

страхотни сте, благодаря много за бързата поръчка

Детелина Рангелова

Благодаря от сърце за прекрасните календари!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детският фототапет Господин Мечо?

Тапетът за детска стая Господин мечо е изключително привлекателен и подходящ за момче или момиче. Той представя една усмихната и мечо-приятелска атмосфера, изпълнена с неутрални цветове и очарователни елементи.

На фона на тапета се издигат величествени планини, които са покрити с пухкав сняг. Върху тази красива панорама балони се издигат в небето, предавайки усещане за свобода и приключение. Приятни нюанси от сиво, кафяво и жълто добавят топлина и уют към обстановката.

Върху поляната, разположена пред планините, се разхожда голям мечок с папионка, което допринася за игривия характер на дизайна. Тази визуална сцена може да вдъхнови детето да създава свои истории и приключения.

Тапетът е подходящ избор за детска стая, където малчуганите могат да се потопят в мечтите си и да изразят своето въображение. С комбинацията от неутрални цветове и игриви мотиви, той създава спокойна и стимулираща обстановка за игра, учене и почивка.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът е подходящ за детска стая, давайки усещане за приключение и игривост. Със своите неутрални цветове и мотиви на балони, планини и мечок, той може да се адаптира към всякакви стилове и да се използва както за момче, така и за момиче. Идеална идея за тапет за детска градина.

Цена:
38 00 лв