Детски фототапет - Град в гората

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-ML-16
5.00
794

Детски фототапет – Град в гората, цветен тапет в пеобладаващ жълт цвят. Артикулите се печатат по индивидуално зададени размери с помощта на прецизна технология, включваща наличието на вискокачествени материали и сертифицирани мастила. 

4 поръчки за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даниела Желева

Календарите,които изработвате са прекрасни,подаръчетата още повече! Снимките на всички продукти са ясни и с красиви цветове ! Със сигурност ще поръчваме и занапред !

Suzana Dimitrova

За втора година поръчвам календари и съм много доволна!Бързо изпълнение на поръчката,коректност и професионализъм + чудесни подаръци !!!

Ирена Бакалова

Много любезни, отзивчиви и коректни! Няма да съжелявате, ако направите поръчка при тях! Всичко е изпипано до най-малкия детайл! �

Violeta Todorova

Страхотни и много бързи. Препоръчвам на всички

Румяна Павлова

Страхотни календари . Благодарим и за подаръците . Горещо препоръчвам .

Silviq Galenova

Благодаря Ви и тази година календарите са страхотни ☺️

Desislava Koleva

Бърза и качествена изработка и доставка, Благодаря Ви!

Dani Emra

Доволна съм от поръчката си. И благодаря за подаръка.

илиева миглена

Днес си получихме календарите и подаръците към тях.Благодарим ви за бързата изработка и доставка.

Цветелина Танева

Изключителна бързина и страхотно качество! Всички календари и ключодържатели са чудесни, благодаря!
Допълнителна информация

Детски фототапет - Град в гората , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детският фототапет Град в гората?

Детският фототапет "Град в гората" е универсално решение, подходящо както за момчета, така и за момичета. Той представлява горска картинка с птички, които са кацнали върху своите къщички. Цветовете на тапета са кафяво, бежово, сиво и червено, създавайки топла и приятна атмосфера в стаята.

Този детски фототапет с горичка е идеален за детска градина или детска стая. Горската тематика и населението от птички придават усещане за природа и приключение, което стимулира въображението и създава игрова обстановка за децата.

Цветовата палитра на тапета е избрана така, че да придаде топлина и уют. Кафявите и бежовите нюанси създават усещане за естественост и пълнота, докато сивите и червените акценти придават допълнителна динамика и живост.

Детският фототапет "Град в гората" е прекрасен начин да превърнете детската стая в уютно място, където децата могат да се наслаждават на игра и фантазии. Той съчетава природни елементи и позитивна енергия, създавайки вълшебна обстановка, която ще впечатли и децата, и възрастните.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Детският фототапет "Град в гората" е идеален за детска градина или стая. Той представлява горска сцена с птички в къщички. Цветовете - кафяво, бежово, сиво и червено - създават уютна обстановка. Този тапет стимулира въображението и придава на децата игрово пространство. Той е перфектен начин да превърнете стаята във вълшебно място, пленяващо както за момчета, така и за момичета.

Цена:
38 00 лв