Детски фототапет - Еднорог на луната

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10750401
5.00
794
Детски фототапет - Еднорог на луната, подходящ за апликация в детска стая на момиче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
2 поръчки за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Цветана Гърмидолова

Много хубав се е получил календара !Изключително съм доволна от изработката и бързината !Препоръчвам сърдечно!Малкия много се зарадва на каландара ,като го видя ! :)

Ивана Илиева

Благодаря!Много съм доволна! Бързо, лесно и качествено обслужване! Препоръчвам!

К Петгрова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Жени Димитрова

Изключително доволна съм! Бързи и коректни! Благодаря Ви !!!

Мария Стаева

Страхотно качество на календарите , бързо изпълнение на поръчката

Светломира Тодорова

Страхотна изработка! Коректно и бързо изпълнение!

Ина Пашова

Много коректно и бързо обслужване. Добра изработка, останахме доволни!

Донка Минкова

Отлично качество на достъпни цени. Голямо разнообразие и бързо изпълнение на поръчката. Препоръчвам

Gerry Konstantinova

Много доволна от изпълнението на поръчката, достъпна цена, високо качество и много любезно и бързо обслужване! Препоръчвам с две ръце!

Eelizabet Doychinova

Бърза доставка и хубаво качество. Прекрасни подаръци към направената поръчка
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детският фототапет Еднорог на луната?

Този детски тапет е идеален за стаята на момиченце, бебешка стая или дори детска градина. Тапетът представлява един красив и магичен пейзаж, който създава усещане за приказна атмосфера. В центъра на тапета се намира голям еднорог, който е изобразен върху луната. Той е нежен и невероятно красив, внушавайки чувство на мечта и вълшебство.

Фонът на тапета е изобразен като синьо небе с бели облачета, което придава усещане за безкрайност и спокойствие. Облачетата добавят допълнителен елемент на игривост и невинност в дизайна. Цветовата комбинация от синьо и бяло е класическа и освежаваща, създавайки релаксираща и уютна обстановка в стаята.

Този детски тапет е не само красив, но и стимулиращ за детето. Изобразяването на еднорог върху луната предизвиква фантазията и въображението на детето, като го води в магически свят на приказки и приключения. Тапетът създава усещане за спокойствие и удоволствие, което е важно за доброто настроение и релаксация на детето.

Избирането на този детски тапет ще превърне стаята в идеално място за игра, учене и почивка. Съчетавайки приказния елемент на еднорога и безкрайното пространство на луната, този тапет създава вълнуващо и вдъхновяващо преживяване за всяко малко дете.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът с еднорог върху луната е перфектен избор за стаята на малко момиченце. Той създава мечтателна и приказна атмосфера, която отговаря на техните игриви и въображателни нагласи.

Цена:
38 00 лв