Детски фототапет - Животните в Джунглата

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1903465717
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Детски Фототапет с животни - Животните в Джунглата. Артистичен проект, вдъхновен от красотата на природата! Забавният дизайн ще добави акцент в декора на всеки дом, преяръщайки пространството в арена за игри и забавляния! 
3 поръчки за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Niya Parvanova

Супер бързо и коректно обслужване! Получих поръчката си още на следващия ден. ????

Ивета Иванова

Изключително коректни! Добро качество и бързо изпъление!Препоръчвам!

Stefka Barakova

Страхотно качество и бърза доставка. Горещо препоръчвам .

Джулия Поюкова

За втора поредна година използвам услугите на Art Gift за коледни календари и подаръци. Препоръчвам ги, коректно отношение, добри цени, качествена изработка.

Ivan Dzhumaliev

Изключително съм доволен от календарите, които изработиха. В бъдеще отново от тук ще поръчвам :)

Monika Panteleeva

Много съм доволна! Благодаря Ви!

Katya Choban

Страхотни календари! Доволна съм . Благодаря ви!

Inka Monova

Бърза доставка и перфектно обслужване

Denis Sibel Kemal

Страхотни календари! Перфектно качество и добра цена. Много съм доволна. Благодаря!

Marieta Nedyalkova

Изключително коректни! Благодаря за точността!
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапети и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  Готовия фототапет вие  получавате на ленти с максимална ширина по 1.26м., което го прави изключително лесен за монтаж. Можете да видите структурата на тапета като скролнете допълнителните изображения.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво преедставлява детски фототапет с животни - Животните в Джунглата?

Този фототапет с животни е пъстър панорамен изглед на тропическата джунгла, пълен с разнообразие от животни и растения. Ярки тукани се крепят на високи палми, докато красиви зебри и елегантен розов фламинго се възхищават на пищната зеленина. Един грациозен гепард тихо прохожда сред плътната растителност. Листата на банановите дървета и различните тропически цветя добавят дълбочина и текстура към дизайна. Всеки животински образ е изобразен с внимание към детайла, допринасяйки за една богата и образователна визуална среда, която стимулира любопитството и ученето за дивата природа.

Какъв е срокът за изработка фототапетите?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът на стена?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Фототапетът е идеален за детски стаи, образователни пространства, детски игрални зали или читални, където тематичният декор може да насърчи интереса към природата и да стимулира ученето за различни видове животни и растения.

Цена:
38 00 лв