Детски фототапет - Златни пирамиди

Флис - Канаваца
Продуктов код wall2155412371
5.00
794

Детски фототапет - Златни пирамиди.  Предложение за комбинирана детска стая в универсални цветове подходящи както за момче, така и за момиче.  Тапетите се открояват с наситени цветове, висококачествени производствени материали и сертифицирани мастила,  доказали своите качества във времето. 

 

3 поръчки за последните 21 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Луиза Воденичарска

Бързи ,коректни ,уникална изработка! Благодаря Ви за календарите и подаръците към тях!

Миглена Иванова

Много съм доволна.

Гергана Траянова

Получих календарите, страхотни са, благодаря и продължавайте да творите

Цветелина Георгиева

За поредна година съм много доволна от качеството и обслужването! Благодаря!

Alexander Kraev

Благодаря за бързата и качествена изработка на поръчаните календари! Перфектно отношение към клиента!

Martina Ralcheva

Получихме прекрасните си календари! За пореден път високо качество, професионализъм и изключително бърза изработка! Благодаря!

Silviq Ivanova

Много са хубаво ❤

Мими Буйнукова

Благодаря за календарите,страхотни са!

Manuela Ananieva

Изключително коректни! След като от 6 други страници ми отказаха да направят щампата, която поисках, Art-Gift поеха ангажимента. Тениската е още по-страхотна, от колкото си мислех, че може да стане! А рожденика си получи щампата, за която вече мислех, че няма как да стане. Благодаря ви!

Елена Романова

Много сме доволни от изпълнението на поръчката. Благодаря за коректното и професионално отношение!
Допълнителна информация

Детски фототапет - Златни пирамиди, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява тапет Слънчеви планини?

Този детски тапет представлява магичен свят, в който златни пирамиди, напомнящи геометрични триъгълници, издигат мечтите и въображението на децата. Високо над тях се изгрожда уютно небе с меки облаци и лунна светлина, които преливат в нежни сиви, бели и златисти нюанси. Този тапет създава огледало към приказния свят на малките и предоставя атмосфера на спокойствие и мистерия в детската стая. Той е идеален за стимулиране на децкото въображение и създаване на уютно място за сънища и игри.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет с златни пирамиди и абстрактни триъгълници, които напомнят пирамиди, предоставя възможност за създаване на магична обстановка в детски стаи и игрови зони. Тапетът е подходящ за момчешки и момичешки стаи, като вдъхва усещане за приключение и изследване. Златистите и сиви цветове добавят изисканост и елегантност към интериора, като същевременно създават уют и спокойствие. Този дизайн може да бъде успешно използван и в детски градини и образователни центрове, където стимулира творческите процеси и създава вдъхновяваща среда. Тапетът съчетава магия и учене, предоставяйки децата с възможността да изследват приказния свят и да мечтаят.

Цена:
38 00 лв