Детски Фототапет - Интересен горски свят

Флис - Канаваца
Продуктов код WALLMS30
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Детски Фототапет - Интересен горски свят, подходящ за апликация в детска стая на момиче или момче. 
Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. 
2 поръчки за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Özlem Niyazi

Прекрасно изработени календари и бърза доставка. Благодарим Ви. Препоръчвам с две ръце!

Ирена Бакалова

Много любезни, отзивчиви и коректни! Няма да съжелявате, ако направите поръчка при тях! Всичко е изпипано до най-малкия детайл! �

Nadejda Karcheva

Страхотна изработка. Експресно обслужване❤️

Пламена Ангелова

Препоръчвам !!! Изключително любезни и отзивчиви , такова старание и отношение към поръчка не съм срещала скоро :) Благодаря и със сигурност ще " се видим " пак

Rosi Milanova

За поредна година поръчвам работни календари. Страхотни са. Пускал съм и спешна поръчка- веднага откликнаха. Уникални професионалисти, много коректни бързи. Благодаря ви.

Стела Ненова

Благодаря! Красиви календари, бърза изработка и доставка!

Yovka Geneva

Благодаря Ви за страхотните календари, които направихте за нас. Благодаря на целия екип за страхотното обслужване.

Slava Karaivanova

Календарите са страхотни, за пореден път се убедих!

Evgeniya Stoilova

Благодаря, календарите са страхотни!!!

Нели Григорова

Страхотни са! Пуснах поръчката вчера, а днес е при мен. Много коректни и изключителни професионалисти. Прекрасно боденце с Моята първа Коледа, уникални сте ��
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  Готовия фототапет вие  получавате на ленти с максимална ширина по 1.26м., което го прави изключително лесен за монтаж. Можете да видите структурата на тапета като скролнете допълнителните изображения.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява Детски Фототапет - Интересен горски свят?

Този детски фототапет е идеалният начин да придадете жизненост и красота на стаята на вашето детенце. Тапетът представя горски пейзаж, който включва красиви зелени и кафяви оттенъци. Този тип тапет е перфектен за детска стая, тъй като привлича вниманието и вдъхва усещане за приключение и игра.

Фототапетът е декориран с горски животни като лисици, зайчета и други, които допълнително привличат вниманието на децата и ги карат да се чувстват комфортно и щастливо. Той е изработен от висококачествени материали и е лесен за поставяне на стената. Можете да изберете големината на тапета, която отговаря на вашите нужди и размери на стаята.

Ако искате да добавите няколко оцветени акценти към детската стая, този фототапет е перфектният начин да го направите. Горският мотив на тапета ще подтикне децата към фантазиите и приключенията в гората, които могат да се пренесат в игрите им и да ги направят по-забавни и интересни.

Какъв е срокът за изработка фототапетите?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети за детска стая са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът на стена?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет е подходящ за всяка детска стая, независимо от възрастта на детето. Дизайнът на горския пейзаж с горски животни е универсален и може да се адаптира към всяко пространство. Тапетът е идеален за стаи на деца, които обичат природата, гората и животните, като също така може да се използва и в детски яслени и училищни стаи.

Цена:
38 00 лв