Детски Фототапет - Капитан Немо

Флис - Канаваца
Код wall-yk-025
Колекция Art Gift Decor
5.00
694
Детски Фототапет - Капитан Немо, подходящ за апликация в детска стая на момче. 
Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. 
3 поръчки за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Красимира

Отличен продукт и обслужване! Фототапетът е с високо качество и много лесен за поставяне. Със сигурност ще поръчам отново.

Василена

Фототапетът дойде точно както беше описано и на снимката. Качеството на печата е впечатляващо.

Karina

Много съм впечатлена от качеството и дизайна на фототапета. Изглежда страхотно на стената.

К.Далиева

Благодарим ви за страхотния фототапет! Изглежда прекрасно на стената ни.

Т.Симеонова

Тапетите, които поръчахме, бяха точно това, което искахме. Изглеждат страхотно и са с високо качество.

Н.Василева

Тапетът е точно какъвто си го представях, с отлична изработка. Препоръчвам на всички!

Ивона

Качеството е на високо ниво, а дизайнът е прекрасен.

Milen

Супер качество и бърза доставка!

И.Иванова

Определено си заслужаваше инвестицията!

Кремена

След дълго търсене на идеалния фототапет, най-накрая се спрях на "Пролет в планината" от Art Gift Decor за нашата спалня. Беше абсолютно правилният избор! Качеството на изображението е изумително, а стаята се чувства по-просторно и светло. Много съм доволна от лесната поддръжка на тапета, който се оказа и много устойчив на износване. Всеки, който влезе в стаята, веднага забелязва и възхвалява прекрасния фототапет.

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява Детски Фототапет - Капитан Немо?

Фототапетът изобразява вълнуващ подводен свят, който би вдъхновил всяко момче с любов към приключенията и морските изследвания. На картината е централно място заема масивна, фантастично изглеждаща подводница, която плава в мистични сини води, обградена от коралови рифове и цветни риби. Детайлите на подводницата са изпълнени с викториански стил, което придава на сцената стеампънк естетика. Подводницата излъчва светлини, които осветяват заобикалящата я морска флора и фауна, създавайки омагьосваща атмосфера.

Над повърхността на водата се виждат мрачни планини и мирно небе, което добавя контраст между спокойната повърхност и вълнуващия подводен свят. Този фототапет е идеален за стимулиране на въображението и е изключително подходящ за стая на момче, което обича мистериите и откритията, предлагащи безкрайни възможности за творчески игри и фантазии.

Какъв е срокът за изработка фототапетите?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети за детска стая са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът на стена?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този вид тапет е подходящ за eлегантно покритие на стените в дома - детска стая, детска градиа или ясла. детски кът и занималня за деца. Детският тапет може да бъде изработен по ваш размер и е възможна корекция на цветове, елементи, добавяне или махане на обекти. Можете да разгледате още детски тапети в нашата специално отбрана категория..

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв