Детски Фототапет - Карта с диви животни

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-0-12
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Детски Фототапет - Карта с диви животни, подходящ за апликация в детска стая на момиче или момче. С този тапет вашето детенце ще се запознае с кафевите лъвове, черно-белите зебри, красивото розово фламинго и още много други животни.
Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. 
1 поръчка за последните 18 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даяна Костадинова

Получих календарите,страхотни са! Благодаря от ❤️ Весели празници!

Луиза Воденичарска

Бързи ,коректни ,уникална изработка! Благодаря Ви за календарите и подаръците към тях!

Donna Tumbalova

Благодарим за прекрасните календари и за всичко, което направихте за нас! Препоръчвам с две ръце!

Сузана Андонова

Ниско качество, лоша ответна реакция, липса на касов бон. Силно не препоръчвам!

Гергана Красимирова

Много съм доволна от качеството и изпълнението на поръчката. Браво! Ще поръчаме отново в най-скоро време.

Niki Mitova

:) Страхотно отношение и изработка :) Препоръчвам

Lyudmila Trifonova

За поредна година поръчвам календари и те отново са страхотни! Благодаря за бързата и качествена работа, както и за подаръците, които с всяка година се увеличават :)

Миглена Петрова

Много съм доволна! Бързи , коректни и най-вече КАЧЕСТВО. Заслужават си .

Виктория Емилова Субева

Благодаря много съм доволна!!!!

Violeta Ivanova

Страхотни календари ...Много съм доволна ...Препоръчвам горещо����
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет с карта на света , изработен от Art-Gift. Чудесно допълнение към интериорната декорация на вашия дом, офис, хотел и др. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детски фототапет - карта с диви животни?

Детският фототапет с карта на света е перфектното допълнение към стаята на всяко дете, което обича да изучава и открива нови места. Тапетът показва световната карта, която е представена с ярки и живи цветове, съчетани в бежово и сиво. Включени са и различни континенти и животни, които допринасят за образователния аспект на тапета. Освен това, в океаните има кораби, което допълнително засилва усещането за откривателство и приключение. Този детски фототапет не само ще декорира стаята на детето, но и ще го насърчи да изучава света около себе си.

Какъв е срокът за изработка на фототапет със световната карта?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът на стена ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът с карта на света ?

Този вид тапет е подходящ за eлегантно покритие на стените в дома - детска стая, детска градина и ясла, детски център, занималня или училище. образователна карта на света изработена по ваш размер. възможно е промяна на цветове, добавяне или премахване на елементи. Този дизайне е от категория детски тапети. Арт Гифт е водещият лидер на производство на тапети по размери на клиента.

Цена:
38 00 лв