Детски фототапет - Китове на луната

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-91
5.00
794

Детски фототапет - Китове на луната в меки пастелни цветове. Предложение подходящо за апликация в детска стая на момченце. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.

3 поръчки за последните 4 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Niya Parvanova

Супер бързо и коректно обслужване! Получих поръчката си още на следващия ден. ????

Radoslava Arsenova - Yordanova

Препоръчвам! Изключително качествена изработка, бърза доставка, коректно отношение,запомнящи се подаръци!

Ивана Илиева

Благодаря!Много съм доволна! Бързо, лесно и качествено обслужване! Препоръчвам!

Даяна Георгиева

Изключително много съм доволна от покупката си от вас! Благодарим за коректността, точността и бързината! Качеството и изработката също са на високо ниво! ☺️

Medi Mehmedova

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️

Галина

супер е

Михаела Георгиева-Симеонова

Много благодаря за добрата изработка на календарите и подаръците!

Maria Simeonova

Много бърза изработка. Чудесно качество. Много съм доволна.

Ирена Миткова

Благодаря ви за страхотните календари,бързата доставка и коректността.

Spaska Patarova

Горещо препоръчваме страницата! Поръчката се изпълнява бързо, качествено и коректно. Пак ще се възползваме от услугите им. Успехи! :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Китове на луната?

Този детски тапет е перфектен за стаята на малко момченце. Неговият дизайн излъчва игривост и вълнение, като в същото време пренася детето в света на мечтите и въображението.

В центъра на тапета се намират два кита - един голям и един малък. Те са изобразени живописно и реалистично, като малкият кит се впуска в игра с големия. Зад тях се простират луната и облачета, които придават мистериозност на цялата сцена. Луната е красиво изрисувана със своята белина и допълнително се подчертава от синьото, зеленото и сивото на облаците.

Цветовете на тапета - синьо, зелено и сиво, са спокойни и успокояващи, създавайки хармонична атмосфера в стаята. Те също така са подходящи за детето, като го привличат и му помагат да се почувства комфортно и уютно.

Този детски тапет създава идеална обстановка за игра, фантазия и откритие. Докато се наслаждава на своята стая, малкото момченце може да пътува с китовете до далечни морета и да се чувства като истински морски пътешественик. Този тапет ще вдъхнови детето да развие своята въображателна игра и да създава невероятни приказки.

Синьото, зеленото и сивото на тапета са цветове, които стимулират съзнателността и способстват за успокояване. Те могат да помогнат на момченцето да се отпусне и постигне по-добър сън. В същото време, тези цветове придават свежест и жизненост на стаята, като създават атмосфера на веселие и радост.

Този детски тапет е перфектен избор за малко момче, което обича морето, животните и вълнуващите приключения. Той не само ще превърне стаята в уютно и красиво пространство, но и ще вдъхнови малкото момченце да мечтае, открива и се забавлява в своето собствено магично кралство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет е подходящ за стаята на малко момченце в дома или в детската градина. Създава атмосфера на игра, фантазия и откритие, като пренася детето в света на моретата и китовете. Цветовете синьо, зелено и сиво създават спокойна и уютна обстановка, стимулираща творчеството и почивката. Тапетът ще вдъхнови малкото момченце да развива своята въображателна игра и да създава невероятни приказки. В стаята с този тапет детето ще се чувства комфортно, защото той промотира усещането за спокойствие и безопасност.

Цена:
38 00 лв