Детски фототапет - Китове на луната

Флис - Канаваца
Код wall-s-91
5.00
796

Детски фототапет - Китове на луната в меки пастелни цветове. Предложение подходящо за апликация в детска стая на момченце. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.

1 поръчка за последните 9 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Люба Крумова

Благодаря за бързината и професионалниоста! Получих тапета, страхотен е!

Вилизара Христова

Благодаря Ви. Уникални профисионалисти. Точни, коректни.Качеството е страхотно. Все така и за в бъдеще с още повече успехи и щастливи клиенти.

Васил

Бързо, точно и професионално обслужване!

Ангел

Откакто монтирахме фототапета в стаята на сина ми, тя се превърна в неговото любимо място. Черно-бялата тема е перфектна, добавя уникален характер към стаята. Флис-канавацата се оказа много практичен избор - лесен за монтаж и страхот на допир. Също така много харесвам, че е лесен за почистване, което е голям плюс в юношеска стая.

Кремена

След дълго търсене на идеалния фототапет, най-накрая се спрях на "Пролет в планината" от Art Gift Decor за нашата спалня. Беше абсолютно правилният избор! Качеството на изображението е изумително, а стаята се чувства по-просторно и светло. Много съм доволна от лесната поддръжка на тапета, който се оказа и много устойчив на износване. Всеки, който влезе в стаята, веднага забелязва и възхвалява прекрасния фототапет.

K. Angelova

След дълго търсене на перфектния фототапет за нашата стая за гости, избрахме Нежен мрамор от Art Gift. Толкова е уютна и толкова много си я харесваме, че с мъжа ми търсим поводи за спор, само и само някой от нас да пренощува в нея :)

Donny Hristova

Детския фототапет, който поръчах напълно отговаря като нюанс на цвета и изображението. Много красив. Изключително любезни ( момичето на телефона, обясни ми точно какво да поръчам и начина на монтаж), много бързи и коректни. Пожелавам им още повече доволни клиенти!

Магдалена Надкова

Страхотни сте целият Ви екип. Много добра изработка. Препоръчвам Ви с две ръце!

Ралица Василева

Страхотни! Страхотни цени и много добро качество! Поръчах от чужбина за България и съм много доволна от обслужването и отношението на екипа. Отново бих избрала вас!

Валентина

В действителност е много по хубав отколкото на снимката. Бързо изпълнение, безпроблемна поръчка, абсолютно точни размери, лесно залепяне. Много съм доволна.

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Китове на луната?

Този детски тапет е перфектен за стаята на малко момченце. Неговият дизайн излъчва игривост и вълнение, като в същото време пренася детето в света на мечтите и въображението.

В центъра на тапета се намират два кита - един голям и един малък. Те са изобразени живописно и реалистично, като малкият кит се впуска в игра с големия. Зад тях се простират луната и облачета, които придават мистериозност на цялата сцена. Луната е красиво изрисувана със своята белина и допълнително се подчертава от синьото, зеленото и сивото на облаците.

Цветовете на тапета - синьо, зелено и сиво, са спокойни и успокояващи, създавайки хармонична атмосфера в стаята. Те също така са подходящи за детето, като го привличат и му помагат да се почувства комфортно и уютно.

Този детски тапет създава идеална обстановка за игра, фантазия и откритие. Докато се наслаждава на своята стая, малкото момченце може да пътува с китовете до далечни морета и да се чувства като истински морски пътешественик. Този тапет ще вдъхнови детето да развие своята въображателна игра и да създава невероятни приказки.

Синьото, зеленото и сивото на тапета са цветове, които стимулират съзнателността и способстват за успокояване. Те могат да помогнат на момченцето да се отпусне и постигне по-добър сън. В същото време, тези цветове придават свежест и жизненост на стаята, като създават атмосфера на веселие и радост.

Този детски тапет е перфектен избор за малко момче, което обича морето, животните и вълнуващите приключения. Той не само ще превърне стаята в уютно и красиво пространство, но и ще вдъхнови малкото момченце да мечтае, открива и се забавлява в своето собствено магично кралство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет е подходящ за стаята на малко момченце в дома или в детската градина. Създава атмосфера на игра, фантазия и откритие, като пренася детето в света на моретата и китовете. Цветовете синьо, зелено и сиво създават спокойна и уютна обстановка, стимулираща творчеството и почивката. Тапетът ще вдъхнови малкото момченце да развива своята въображателна игра и да създава невероятни приказки. В стаята с този тапет детето ще се чувства комфортно, защото той промотира усещането за спокойствие и безопасност.

Цена:
38 00 лв