Детски фототапет - Коали с розови балони

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-AN-005
5.00
794

Детски тапет – Коали с розови балони. Фототапет подходящ за апликация в детска стая на момиче. В така любимите розови и лилави цветове, тапета с коали със сигурност  ще предизвика истински възторг във вашата принцеса! Изработката на всеки фототапет включва  селектирането на  материали от най-висок клас, безвредни мастила за печат и производствена база, оборудвана с високотехнологични операционни машини, гарантращи безкомпромистно качество на възможно най-достъпни цени! 

5 поръчки за последните 13 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Gergana Dimitrova

За поредна година се доверям на тези прекрасни хора и пак успяха да ми покажат какво е професионализъм. Благодаря за качественото и бързо изготвяне на поръчката. Успях да зарадвам и тази година близките си с хубави календари и подаръци. Успешна нова година????♥️????

Emiliq Todorova

Много съм доволна от изработката на табелата за стая.Точни и коректни. Препоръчвам на 100%!!!

Mariella Pramova

Много ви благодаря за професионалното обслужване, календарите сте ги направили просто страхотни, много съм доволна със сигурност пак ще поръчам от вас! Бъдете здрави!

Краси

Благодаря!

Seyhan Yusuf

Календарите са страхотни както и подаръците. Благодарности

Lyudmila Trifonova

За поредна година поръчвам календари и те отново са страхотни! Благодаря за бързата и качествена работа, както и за подаръците, които с всяка година се увеличават :)

Стела Ненова

Благодаря! Красиви календари, бърза изработка и доставка!

Hristinka Vacheva

Календарите и подаръците са страхотни. Благодаря за изпълнението и за бързината, с която изпълнявяте поръчките. Успех на целия екип.

Yanitsa Nikolaeva

Благодаря за чудесните календари и ключодържател. Удоволствие е да се работи, с професионалисти като вас. Препоръчвам ви с две ръце на хората, които искат да се възползват от услугите ви.

Nina Metodieva

И ние получихме нашата поръчка.Много бързо и коректно обслужване.Календарите са страхотни!!!
Допълнителна информация

Детски тапет - Коали с розови балони , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапетът Коали с розови балони?

Този детски тапет в лилаво и розово създава вълшебна и игрива атмосфера за детската стая. На тапета са изобразени сладки коали, зайчета и лисички, които се възвисяват върху облачета или летят с цветни балони. Някои от балоните са във формата на сърца и са в бледо розов цвят, докато другите са нежно сини. Фонът на тапета е обсипан с бляскави звездички, което придава допълнителна магия на цялостното изживяване.

Цветовете, които преобладават в тапета, са лилаво, синьо, розово и сиво. Тези нежни нюанси създават спокойна и уютна атмосфера, идеална за детска стая. Лилавото придава допълнителна нежност и елегантност, докато синьото и розовото допълнително оживяват пространството. Сивият цвят допълнително придава стил и съчетание със звездичките, създаващи мечтателен и вълшебен ефект.

Този тапет е перфектен избор, който ще привлече вниманието на детето ви и ще му донесе радост и въображение. Образите на коалите, зайчетата и лисичките, съчетани

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет с коали, зайчета и лисички е подходящ за всяка детска стая. Съчетанието от нежни цветове като лилаво, синьо, розово и сиво го правят универсален за момчета и момичета. Изображенията на игривите животни и облачетата с балони добавят весело и мечтателно настроение. Тапетът създава пространство, където децата могат да се насладят на игра и фантазии. Безспорно, той ще допълни декора и ще създаде приятна атмосфера в детската стая.

Цена:
38 00 лв