Детски фототапет - Кралството на мечо

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-002
5.00
794

Уникален Детски фототапет – Кралството на мечо , подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 24 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Милена

Качество, коректност и бърза доставка!

Станимира Николова

Страхотни сте просто! Много благодаря за прекрасните календари и ключодържатели, уникални са!

Краси Стоянова

Препоръчвам с две ръце ❤️

Жени Димитрова

Страхотни календари. Препоръчвам

Sabrina Zheleva

Благодарим за бързото и коректно обслужване, препоръчвам ☺️

Maria Iwa

Изключително бърза доставка и качествени продукти,много отзивчиви, Благодаря! ❤️

Ина Пашова

Много коректно и бързо обслужване. Добра изработка, останахме доволни!

Цветомила Янкова

Работят бързо и качествено. За трета година поръчвам календари и съм изключително доволна от резултата.

Svetla Veselinova

Бързи и коректни! Благодаря ви
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детският фототапет Кралството на мечо?

Този нежен тапет за детска стая за момиче или момче създава привлекателна и мечтателна атмосфера, представяйки мечета, които държат балони във формата на звездички. В центъра на тапета има голяма луна, на която е изобразено едно спящо мече. Цветовете на тапета са в нежни нюанси от бежово и прасковено, което придава топлина и уют на стаята. Дизайнът е изключително подходящ за детски интериор, тъй като комбинира игривост и нежност. Тапетът ще създаде приказен и усмихнато настроение, което ще зарадва всяко дете и ще придаде на стаята уникален и привлекателен вид.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за детски стаи, без значение дали са за момиче или момче. С нежните си цветове в бежово и прасковено, заедно с мечетата и балоните, той ще добави игривост и уют на всяка детска стая. Неговият приказен дизайн, съчетан с голямата луна и спящото мече, ще създаде мечтателна атмосфера. Тапетът е идеален за създаване на уникално и привлекателно пространство, което децата ще обичат.

Цена:
38 00 лв