Детски фототапет - Кралството на феите

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-yk-009
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Детски фототапет - Кралството на феите. Интересна и свежа интериорна идея, с която да преобразите дома си или детската стая на вашето дете. Забавен и оригинален начин, по който по-лесно да се запознае с интересните диви животни в джунглата.
3 поръчки за последните 15 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Лилия Иванова

Много съм доволна! Препоръчвам с две ръце! Бързо и качествено изпълнение на поръчката!

Jivka Naidenova

Който разбира при подаръци Art-Gift се спира.

Дафина Гръблева

Календарите са страхотни!

Ани Василева

Страхотни календари, навременна доставка, а ключодържателя е страхотен!!!! Доволни за поредна година! Благодаря

Стиляна Манева-Мирчева

Получих календарите За втора година се представяте страхотно! Много съм доволна, точни и коректни. Благодаря ❤️

Martina Yotova

Изключително доволна и приятно изненадана останах от качественета и бърза работа на екипа. Силно препоръчвам!

Silviq Ivanova

Много са хубаво ❤

Цветомила Янкова

Работят бързо и качествено. За трета година поръчвам календари и съм изключително доволна от резултата.

Мирослава Аврамова

Чудесно качество, ниски цени и бърза изработка! Календарите са много хубави! Благодаря!
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапети и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детски фототапет - Кралството на феите?

Детският фототапет "Кралството на феите" е перфектното допълнение към стаята на вашето момиче. Този магически тапет представя огромен розов замък, въздигнал се сред въздуха, окружен от игриви малки феи във весели нюанси на розово, лилаво и жълто. Феите се разгърнали около замъка си, създавайки вълшебна атмосфера, която ще оживи стаята на вашето дете.

На заден план, над замъка, лежи спяща луна, украсена с нежен венец от цветя. Този детски тапет придава усещане за съблазък и изпълнение на мечти, като приноси магия и вълшебство във всяка детска стая. С "Кралството на феите" вашето момиче ще има възможността да се потопи в свят на фантазия и приказки всеки ден.

Какъв е срокът за изработка фототапетите?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът на стена?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет "Кралството на феите" е идеален избор за всяка детска стая, насочена към момичета. Съчетавайки магията на феите и великолепния розов замък, той създава уютна и вълшебна обстановка. Този детски тапет ще вдъхнови въображението на вашето дете и ще му предостави уютно място за игра и сън. Подходящ е както за детски стаи, така и за детски сънища, предоставяйки им възможността да се потопят в света на приказките и феите.

Цена:
38 00 лв