Детски фототапет - Лилава нощ

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-yk-003
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Детски фототапет - Лилава нощ. Интересна и свежа интериорна идея, с която да преобразите дома си или детската стая на вашето дете. Забавен и оригинален начин, по който по-лесно да се запознае със света, който го заобикаля.
2 поръчки за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Mariana Kostova

Изключително коректни и точни са! С удоволствие бих си поръчала отново! Препоръчвам!!

Анна Митева

Коректно и качествено обслужване! Препоръчвам!

Ивана христова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Асения Велкова

Страхотни, коректни и бързи Не веднъж съм поръчала и винаги са на ниво

Несрин Ахмедова

Много сме доволни, отлично обслужване

Цветелина Иванова

Благодаря за изработка на календарите и за подаръците ☺️

Velislava Tsvetkova

Детските календари са страхотни, както и подаръците, които получихме към тях. Благодаря!

Стоилка Стоилова

Благодарим много! Бързи и коректни както винаги.Ще продължим да ползваме вашите услуги!

Елена Костадинова

Страхотна изработка и бързина.

Gergana Videva

Отлично качество и бърза изаботка ! Благодаря ви !
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапети и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детски фототапет - Лилава нощ?

Детският фототапет "Лилава нощ" е перфектното допълнение към стаята на вашето момченце, създавайки магично и уютно пространство. Тапетът се представя в нежни лилави нюанси, които придават усещане за спокойствие и мистерия. Визуалният елемент, който го характеризира, са облаци, които се преплитат на небето, придавайки му допълнителен обем и дълбочина.

В този уникален детски тапет също така се долавят очарователни сгради, които придават на стаята атмосфера на малък градски пейзаж. Силуетите на сградите са нарисувани с нежни контури, което придава на цялостната композиция игривост и весело настроение.

В центъра на визията е разположена жълта луна, която свети нежно и пленява с позитивната си енергия. Тази луна може да служи като "насочващ" маркер за нощния път на детето в света на сладки сънища.

Детският тапет "Лилава нощ" не само ще допълни декора на стаята на малчугана, но и ще стимулира неговата фантазия и създателност. Създайте уютна и вълшебна обстановка, където вашето дете може да се потопи в свят на приказки и приключения, настроение на игра и почивка.

Какъв е срокът за изработка фототапетите?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът на стена?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Детският фототапет "Лилава нощ" е идеален за декорация на детска стая в лилаво. Създайте уютна и вълшебна обстановка, където облаците, сградите и жълтата луна ще пренесат вашето момче в свят на фантазия и приключения. Този тапет е подходящ за деца, които обичат мистериите на нощта и обичат да си играят във въображаеми градове. Лилавите нюанси придават спокойствие и релакс, съчетани с игривите детайли на облаците и сградите. Този тапет е идеален за създаване на стимулираща и вдъхновяваща среда за игра и учене. Независимо дали става дума за малък детски кът за игра или цялостна декорация на стая, "Лилава нощ" добавя уникален акцент, който ще радва и вдъхновява вашето дете всеки ден.

Цена:
38 00 лв