Детски фототапет - Луната спи

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10664358
5.00
794
Детски фототапет - Луната спи, подходящ за апликация в детска стая на момиче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
1 поръчка за последните 23 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Иванина

СТРАХОТНИ ИДЕИ ЗА ПОДАРЪЦИ!ПОЛУЧИХ ГО ,НЕОЧАКВАНО БЪРЗО , СТРАХОТНА ИЗРАБОТКА И КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ !ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ЦЕЛИЯ КОЛЕКТИВ!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ

Светлана Николаева

Много съм доволна !
БЛАГОДАРЯ ВИ!

Даниела Николова

Благодаря , надхвърлихте очакванията ми !!!

Lilyana Ivanova

Страхотни календари! Добро качество на достъпна цена! Бърза обработка на поръчките и много добра комуникация. Препоръчвам!

Petq Valerieva

Бързи и коректни ! Благодаря за календаръците и подаръците, станали са супер !

Деница Кържилова

Качествена изработка, добро отношение към клиента и спазване на срока! Препоръчвам!

Veselina Jelqzkova

Днес си получих календарите, страхотни са, благодаря ви много :)

Beloslawa Yordanowa

Получих календарите страхотни са благодаря ви! Весели празници

Мирослава Аврамова

Чудесно качество, ниски цени и бърза изработка! Календарите са много хубави! Благодаря!

Младен Михаела Савови

Календарите са страхотни.. перфектни отпечатани снимки с уникално качество.. Благодаря ви и весели празници ��
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детският фототапет Луната спи?

Детският тапет Луната спи е идеален за момиче и е подходящ за детска стая. Тапетът е в розово и сиво, което прави дизайна много нежен и елегантен.

Дизайнът на тапета включва луна с цветен венец, която е фокалната точка на тапета. Луната е декорирана с малки звездички, които я правят още по-магическа и интересна за децата. Около луната има и други звездички, които допълват дизайна на тапета.

В допълнение към луната и звездичките, на тапета има и изображения на планини, които придават известно усещане за приключение и пътешествие. Цветовата комбинация на розово и сиво прави този дизайн подходящ за всякакъв вид интериор, независимо дали е съвременен или класически.

Този детски тапет е лесен за поставяне и е с високо качество на изработка. Той е изключително забавен и интересен за децата, които могат да се насладят на красивите му цветове и изображения. Комбинацията от луната, звездичките и планините правят този тапет перфектен за тези, които искат да придадат на детската стая едно магическо и приключенско усещане.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 6 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет е подходящ за декориране на детски стаи, където момичетата могат да се насладят на нежни и магически дизайни. Тапетът е идеален за стаи, където желаете да придадете известно усещане за приключение и мистерия, като например стаи, декорирани в тематичен стил на космоса или приказките.

Дизайнът на тапета е изключително красив и ще създаде уютна и приятна атмосфера в стаята. Комбинацията от розово и сиво е много подходяща за детски стаи със съвременен или класически интериор.

Тапетът е подходящ за всички видове детски стаи, където искате да добавите магия и красиви цветове. Освен това, той е лесен за поставяне и изключително забавен за децата, които ще наслаждават на дизайна и цветовете му.

Цена:
38 00 лв