Детски фототапет - Малката русалка

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-8
5.00
794
 Детски фототапет - Малката русалка, подходящ за апликация в детска стая на момиче в ранна възраст. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.
3 поръчки за последните 10 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Г. Костадинова

Бързина, коректност и добро отношение

Ива Илиева

Много съм доволна от съотношение цена - качество. Препоръчвам с двете ръце! Весели празници и бъдете здрави!

Пламен Стоянов

Много любезни, страшно много ми помогнаха с избора, много добро качество на страхотна цена! Ще пазарувам отново!

Elina Peteva

Благодарим за прекрасната и коректна работа! Весели и благословени празници!

Гергана Найденова

Страхотно качество! ДОВОЛНИ СМЕ МНОГО СИЛНО ПРЕПОРЪЧВАМ!

Ирена Кирилова

Здравейте, благодаря ви за прекрасните календари и бързо изпълнената поръчка, като се июа впредвид натовареността. Много коректно отношение. Светли празници!

Деница Кържилова

Качествена изработка, добро отношение към клиента и спазване на срока! Препоръчвам!

Дима Стоянова

Много съм оволна. Изработиха бързо и чудесно поръчката

Виктория Емилова Субева

Благодаря много съм доволна!!!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детският фототапет Малката русалка?

Този анимационен детски тапет е идеален за момичешка стая и представя сънищеската красота на русалката. На тапета е изобразена малка русалка с опашка в нежни розови и зелени нюанси, която държи в ръка сияйна звездичка. Цветовете на тапета са в прекрасно съчетание от розово, зелено и жълто, които придават усещане за радост и магия на пространството. Изображението на русалката създава вълшебна атмосфера и приказна обстановка, която привлича вниманието и развива детската фантазия. Този детски тапет е перфектен начин да превърнете стаята на вашето момиченце в място, където тя може да създава свои собствени приказки и да мечтае за морски приключения с русалката си.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този анимационен детски тапет с русалка е идеален за украса на момичешка стая. Тапетът създава магическа и приказна атмосфера, която ще впечатли вашето дете. Цветовете в розово, зелено и жълто придават на стаята жизненост и радост. Той може да се използва в детската стая, игралня или детска градина, като създава уютно и вълшебно пространство за игра и въображение. Тапетът с русалка е перфектен начин да превърнете стаята на вашето момиченце в свят на приказки и фантазии.

Цена:
38 00 лв