Детски фототапет - мечта

Флис - Канаваца
Код wall-ML-2-1
5.00
694

Детски фототапет – мечта, подходящ за  в детски помещения от смесен тип момче/ момиче, както и поставен в идивидуално съчетание. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.

5 поръчки за последните 10 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

И. Атанасов

Доставката беше бърза и качеството е отлично.

Цветомира

Фототапетът направи офиса ни много по-приятно място за работа.

Ивона

Качеството е на високо ниво, а дизайнът е прекрасен.

Иванка

Изключително доволна съм от качеството на фототапета! Изображението е много ясно и цветовете са ярки. Лесен за поставяне и придава невероятен завършек

Дилек

Страхотни и бързи.благодарим!Препоръчвам

Иванка Борисова

Чудесен фототапет

Много съм доволна като отношение от екипа и от изработката

Ангел

Откакто монтирахме фототапета в стаята на сина ми, тя се превърна в неговото любимо място. Черно-бялата тема е перфектна, добавя уникален характер към стаята. Флис-канавацата се оказа много практичен избор - лесен за монтаж и страхот на допир. Също така много харесвам, че е лесен за почистване, което е голям плюс в юношеска стая.

Nelly Koleva

Благодарим за страхотния тапет! Препоръчваме!

Йорданка Йовчева

Получих много бързо поръчката, залепихме фототапета много лесно, защото е от хубав материал, качествен и още по красив на живо. Благодаря Ви, бъдете здрави и все така коректни да имате още много доволни клиенти!

Висококачествен Детски фототапет - мечта, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детският фототапет Мечта?

Тапетът представлява една уютна поляна, украсена с ярки цветове и пълна с весели палатки. Всяка палатка е украсена с индиански шапки и има своята уникална комбинация от цветове. На тази вълшебна поляна, сред детските палатки, можем да видим различни животинки, които ви карат да се усмихвате.

Там има една красива сърна, която седи в близост до палатката. Тя има нежна зелена окраска и е готова да разгърне своята приключенска история. До друга палатка, можете да видите сладко мече, облечено в розово и готово да предизвика усмивки и радост. Покрай третата палатка, ще откриете сладка коала, И накрая, там има забавно зайче с весела шапка/

Тези ярки и забавни мотиви на тапета са подходящи както за детски стаи на момчета, така и на момичета. Цветовата комбинация от зелено, розово, синьо и оранжево създава весело и красиво пространство, където децата могат да се насладят на играта и въображението си.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет е подходящ за декорация на детски стаи в домове, детски градини, яслени групи или детски игрови центрове, създавайки весело и уютно пространство за децата да се забавляват и развиват своето въображение.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв