Детски фототапет - Нощна поезия

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-ML-27
5.00
794

Детски фототапет - Нощна поезия.  Предложение за комбинирана детска стая в универсални цветове подходящи както за момче, така и за момиче.  Тапетите се открояват с наситени цветове, висококачествени производствени материали и сертифицирани мастила,  доказали своите качества във времето. 

 

1 поръчка за последните 4 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Донка Станчева

Използвам услугите на art-gift, доста често и винаги оставам доволна. Календарите им са много хубави, с отлично качество и уникална изработка!

Рая Русинова

Благодарим за чудесните календари!

Ивелина Георгиева

Получих си календара и мога да кажа само че е уникален! Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви! -

Лилия Иванова

positive review Много съм доволна! Препоръчвам с две ръце! Бързо и качествено изпълнение на поръчката! -

Елина Телбийска

Благодаря ви за прекрасните календари,отлично качество,цена и обслужване!!!

Цвети Тодорова

Бързи, точни, коректни и страшно разбрани. Поръчвам за втора година при вас. Получих страхотни календари отново за супер кратко време. Благодаря за компромиса въпреки, че грешката беше изцяло моя. С удоволствие ще продължа да използвам услугите ви и занапред. Весели празници и много доволни клиенти ви желая

Umereto Fatkata Salini

Много съм доволна Прекрасни са изделията ви Благодаря

Теодора Труйкова

Страхотни календари, бърза доставка и добро качество. Благодаря ви Art-Gift

Yanitsa Nikolaeva

Благодаря за чудесните календари и ключодържател. Удоволствие е да се работи, с професионалисти като вас. Препоръчвам ви с две ръце на хората, които искат да се възползват от услугите ви.

Галя Наско

Това хресвам
Допълнителна информация

Детски фототапет - Нощна поезия, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява тапет Нощна поезия?

Този фототапет изобразява монохромна фантазийна пейзажна сцена. Композицията е изградена от меки, течащи хълмове, които създават успокояващи линии и форми, напомнящи на хармонични вълни. В центъра е поставен полумесец, който излъчва спокойствие, а околните звезди и мънички светулки добавят магическо излъчване на небето. Две планински къщи са позиционирани сред вълнистите форми, придавайки чувство на уединение и тишина. Целият дизайн е изпълнен в нежни сиви и бели тонове, което подчертава нощния мотив и мистичната атмосфера.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този сив детски фототапет е идеален за пространства, които търсят усещане за спокойствие и отмора. Подходящ е за спални, където монотонните цветове и сцената подпомагат релаксацията и спокойния сън. Може да се впише добре и в медитативни или терапевтични центрове, където целта е създаване на тиха и успокояваща обстановка. Тапетът би бил също така чудесен акцент в читални, библиотеки или кътове за отдих в дома, където спокойната атмосфера насърчава размисъл и креативност.

Цена:
38 00 лв