Детски Фототапет - Образователна карта с животни

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-NT-6
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Детски Фототапет - Образователна карта с животни, подходящ за апликация в детска стая на момиче или момче. С този тапет вашето детенце ще се запознае с жълтите жирафи, сивите слонове, и черно-белите панди. Всички държави на картата са изписани на български език. Подходящ за апликация у дома или в детска градина или училище.
Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. 
5 поръчки за последните 23 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Юлияна Гогова

Изключително съм доволна ! За втори път поръчвам продукти от вас и всичко е на топ ниво! Тази година за първи път поръчвам календари и съм изключително впечатлена от всички подаръци към тях освен календарите които поръчах , получих и малки календарчета , ключодържатели и късметчета! Страхотни сте ! Другата година пак ще си поръчам от вас! Препоръчвам с две ръце на всички да пазаруват от вас! ❤️

Мими Любен Петрови

Приятели, препоръчвам ви да ползвате Персонални подаръци Art-Gift! Много съм доволна. Това което поръчате това получавате, коректни и учтиви.

PeTia Geneva

за втора година взимаме календари страхотни ! Бърза и точни при изпълнение на поръчката!

Жени Димитрова

Изключително доволна съм! Бързи и коректни! Благодаря Ви !!!

Zornica Petrova

Благодарим за календарите!Страхотни са!Подминахте очакванията ни ❤

Christina Stoyanova

Много коректни и бързи. Спечелено доверие благодарение на качествено изпълнени поръчки от няколко години насам!

Грета Николова

Сърдечни благодарности за бързата и качествена изработка! Календарите са повече от перфектни!

Ellena Tomova

Календарите са страхотни! Поръчахме многолистови (с 6 листа) и джобни календарчета. Благодаря за бързата доставка и отличното качество!

Poli Alexieva

Изключително бързо изпълнение на поръчката. Календарите са с много добро качество. Препоръчвам с две ръце

Umereto Fatkata Salini

Много съм доволна Прекрасни са изделията ви Благодаря
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. Чудесно допълнение към интериорната декорация на вашия дом, офис, хотел и др. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детски фототапет - образователна карта с животни?

Този детски фототапет е идеален за детска стая, където малките изследователи могат да разучават картата на света и да откриват различните континенти, държави и океани. Фототапетът е образователен и забавен начин да се научат за различните места по света.

На картата са изобразени всички континенти и държави, което дава възможност на децата да открият различните култури и традиции. Всяка държава е маркирана със свой уникален цвят и има името си, написано на български език.

Фототапетът е украсен с животни от всеки континент, които са изобразени в своя естествен хабитат. Това позволява на децата да запомнят как изглеждат именно тези животни и къде живеят.

Детският фототапет с образователна карта на света е лесен за поставяне и е направен от висококачествени материали, които го правят здрав и устойчив. С този фототапет, детската стая може да се превърне в забавно и образователно място, където децата могат да учат и да се забавляват едновременно.

Какъв е срокът за изработка фототапетите?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети с карта на света са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът на стена?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този вид тапет е подходящ за eлегантно покритие на стените в дома - детска стая, детска градиа или ясла. детски кът и занималня за деца. детския тапет карта на света може да бъде изработен по ваш размер и е възможна корекция на цветове, елементи, добавяне или махане на обекти. Можете да разгледате още детски тапети в нашата специално отсбрана категория..

Цена:
38 00 лв