Детски фототапет - Под лилавата дъга

Флис - Канаваца
Код wall-AN-006
5.00
796

Детски фототапет - Под лилавата дъга 
Фототапет подходящ за детска стая на малчугани в ранна детска възраст.  В меки пастелни цветове, ориентирани в синьо-лилавата гама този дизайн изпълва пространството със спокойствие. Усмихнатите животни добавят закачлив завършек, който бива високо оценен от децата вкъщи! 

Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.
Възможна изработка в големи размери.
 

4 поръчки за последните 22 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Люба Крумова

Благодаря за бързината и професионалниоста! Получих тапета, страхотен е!

Много съм доволна като отношение от екипа и от изработката

Васил

Бързо, точно и професионално обслужване!

Ангел

Откакто монтирахме фототапета в стаята на сина ми, тя се превърна в неговото любимо място. Черно-бялата тема е перфектна, добавя уникален характер към стаята. Флис-канавацата се оказа много практичен избор - лесен за монтаж и страхот на допир. Също така много харесвам, че е лесен за почистване, което е голям плюс в юношеска стая.

Кремена

След дълго търсене на идеалния фототапет, най-накрая се спрях на "Пролет в планината" от Art Gift Decor за нашата спалня. Беше абсолютно правилният избор! Качеството на изображението е изумително, а стаята се чувства по-просторно и светло. Много съм доволна от лесната поддръжка на тапета, който се оказа и много устойчив на износване. Всеки, който влезе в стаята, веднага забелязва и възхвалява прекрасния фототапет.

Nelly Koleva

Благодарим за страхотния тапет! Препоръчваме!

Donny Hristova

Детския фототапет, който поръчах напълно отговаря като нюанс на цвета и изображението. Много красив. Изключително любезни ( момичето на телефона, обясни ми точно какво да поръчам и начина на монтаж), много бързи и коректни. Пожелавам им още повече доволни клиенти!

Йорданка Йовчева

Получих много бързо поръчката, залепихме фототапета много лесно, защото е от хубав материал, качествен и още по красив на живо. Благодаря Ви, бъдете здрави и все така коректни да имате още много доволни клиенти!

Весела Христова

Много съм доволна като отношение от екипа и от изработката на тапета.

Валентина

В действителност е много по хубав отколкото на снимката. Бързо изпълнение, безпроблемна поръчка, абсолютно точни размери, лесно залепяне. Много съм доволна.

Детски фототапет - Под лилавата дъга , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детският фототапет Под лилавата дъга?

Този детски фототапет е перфектен за създаване на вълшебна атмосфера в стаята на момче, на момиче или в стая със смесен тип. Изпълнен в нежни розови и лилави нюанси, тапетът представя прекрасна дъга, която придава весело и игриво настроение на цялата стая.

Фонът на тапета е светло син, което създава усещане за безкрайно небе. Във фоновия пейзаж може да забележите облачета, които се разнасят по вятъра и допринасят за лекота и свежест. Но най-вълнуващото е балонът, който плава в небето и крие в себе си някои от най-прекрасните животни.

Във въздушния кораб летят зебра, слон и жираф, които се забавляват и се наслаждават на пътешествието си. Видите как слончето разтърсва своята дълга тръба, а жирафът се простира, за да стигне до върха на дъгата. Във въздуха около тях плува кит, заобиколен от цветя, което придава още по-голяма магия и красота на цялостната сцена.

Този тапет ще внесе радост и вълнение в детската стая. Съчетавайки ярки цветове, приказни образи и мечтателен фон, ще създаде настроение на радост, игра и въображение. Вашето дете ще се наслаждава на безброй приключения, плуващи в облаците, и ще се потопи в свят на фантазия и развлечение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски фототапет с дъга, животни и цветя е подходящ за декорация на детски стаи или бебешки стаи. Неговият весел и игрив дизайн ще създаде вълшебна атмосфера, подходяща за момчета, момичета и за стаи от смесен тип. Тапетът може да бъде използван в домашни, детски градини, яслени групи или игрални зали, предлагайки ярък и весел декоративен елемент, който ще вдъхнови децата и ще ги зареди с радост и въображение.

Цена:
38 00 лв