Детски фототапет - Прегръдка

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-ms-0020
5.00
794
Детски фототапет - Прегръдка, подходящ за апликация в детска стая от смесен тип ( момиче/момче.)Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
3 поръчки за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ivan Boyanin

Съпругата ми направи поръчка на ключодържател с наш текст. Бързи, коректни, професионална изработка. Надминаха очакванията ни. Благодарим! Пожелаваме им успех!

Maria Ivanova

Препоръчвам с две ръце! Съобразителност с желанието на клиента - получих това, което исках! Бързи, точни и коректни! Бъдете здрави и продължавайте да радвате хората!

Десислава Петрова

Страхотни професионалисти! Огромно благодаря за бързата доставка и качествена изработка!

Изабел Н.

Страхотна, бърза и качествена изработка !

Ивелина Георгиева

Много съм доволна!

Vera Perostiyska

Страхотна изработка! Изключително отзивчиви и коректни, календарите станаха много красиви! Много съм доволна!

Titka Stankina

Днес получих календарите , много са хубави ,със сигорност ще повторим:)

Ралица Серафимова

Страхотни са! Препоръчвам :)

Lidiya Kuzmanova

Страхотни са! Пуснах поръчката в събота във вторник календарите бяха при мен! Много добро качество, цената също е мнооого добра и всичко се случи за отрицателно време. Хората знаят как да печелят клиенти.

Симона Чеперигова

Много, точни. Страхотно качество, препоръчвам на 100%
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Прегръдка ?

Детски тапет "Прегръдка" е перфектно решение за украса на детската стая, спалнята или детската градина. Този тапет ще внесе весела и игрива атмосфера в стаята, като привлича вниманието си с красиви, забавни и смешни жирафи.

Цветовете на тапета включват нежно кафяво, розово, свежо зелено и жълто. Тези ярки и радостни цветове създават жизнерадостно настроение и помагат за стимулиране на въображението и творческото мислене на децата.

Мотивът с жирафите на тапета ги прави незабравими герои в детската стая. Децата ще се насладят на гледката на тези високи и нежни животни, които са изобразени в забавни пози. Това може да вдъхнови децата да развият своето въображение, докато се забавляват и играят.

Този детски тапет е изработен от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и лесна поддръжка. Монтажът на тапета е бърз и лесен, което го прави удобен за приложение в детската стая или друго помещение.

С детския тапет "Прегръдки" ще създадете приветливо и уютно място, където децата могат да се наслаждават на игрите си и да развиват въображението си. Този тапет е перфектен избор за създаване на весело и красиво обкръжение в детската стая или други детски помещения.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът със забавните жирафи е подходящ дизайн за детски стаи, спални и детски градини. Той ще създаде весела и игрива атмосфера, изпълнена с ярки цветове и смешни мотиви. Без значение дали става въпрос за детска стая или за място за почивка, този тапет ще привлича вниманието на децата.

Цена:
38 00 лв