Детски фототапет - Приятел в космоса

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-56
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Детски фототапет - Приятел в космоса, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 18 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Малинка Владимирова

За втора година поръчвам календари и съм много доволна бързи и точни ❤️

Daniela Ivanova

Страхотни сте. Бърза работа адекватна реакция. Коректно отношение. Перфектна изработка Изключително доволна съм. Благодаря ви !!!

Veneta Todorova

Както винаги професионализъм. Календарите са чудесни. Благодаря за подаръците❤

Стела Ненова

Благодаря! Красиви календари, бърза изработка и доставка!

Йоана Пеева

Много коректни. Обработиха и изпратиха поръчката много бързо, а бодито е чудесно - хубава материя и си отговаря на размера.

Tania Koleva

Бързи,коректни и предлагат качествени продукти!Горещо препоръчвам!

Светлана Йовчева

Много красиви тениски и бодита, разнообразни, за всеки вкус, за всеки повод и с много чувство за хумор!

Даниела Демирева

Календарите са страхотни. По красиви от колкото очаквах.

Детелина Рангелова

Благодаря от сърце за прекрасните календари!

Аксиния Цецова

Страхотни сте , изключителни професионалисти, благодаря ви!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детският фототапет Приятел в космоса?

Тази прекрасна и интересна идея за детски тапет е истинска космическа приказка. Вдъхновен от безкрайните простори на вселената, той съчетава цветовете лилаво, жълто, червено и зелено, за да създаде магична обстановка в стаята.

Главният елемент на тапета е мече космонавт, облечено в скафандър, което нежно държи цветни балони в формата на различни планети. Това забавно създание придава на стаята игрив и приятен вид, като същевременно въвлича детето в света на космическите приключения.

Около мечето космонавт се разпръскани съзвездия, космически ракети и галактики, които добавят дълбочина и магия на общия дизайн. Тези елементи създават усещане за необятност и изследване на неизвестното, което може да вдъхнови малкото космическо пътешественик във вашето дете.

Тапетът представлява истинска портал, който води към фантастичен свят, пълен със съзвездия и тайни. Чрез него, вашето дете може да се потопи в космическата приказка и да създаде безброй игри и истории. Тази уникална декорация ще внесе радост и вълнение в детската стая, вдъхновявайки малкото космическо същество да сънува, развива своята въображаема вселена и изследва неизвестните дълбини на космоса.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет с космос и мече космонавт е подходящ за декориране на детски стаи. Той създава магична и игрива обстановка, която ще впечатли всяко момче. Съчетанието от ярки цветове, космически елементи и забавни детайли прави тапета идеален за стимулиране на въображението и игрите на децата. Независимо дали става въпрос за дом или детска градина, този тапет ще добави уникален акцент и ще създаде космическо преживяване за малките космонавти.

Цена:
38 00 лв