Детски фототапет - Пролетна разходка

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-39
5.00
794
Детски фототапет - Пролетна разходка, подходящ за апликация в детска стая от смесен тип.  Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.
5 поръчки за последните 11 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Евелина Ковачева-Чолакова

Супер качество ,за пръв път поръчвам,но съм очарована !Бързи и коректни!

Даниела Д

Просто страхотни ! Чудесна изработка на продуктите и бърза доставка !Препоръчвам с две ръце !!! ☺️

Мариана Иванова

Качество, коректност и бърза доставка!

Марияна

Перфектно и експресно обслужване с грижа към всеки детайл. Благодаря, че правите специалните поводи още по-красиви!

Йоанна Георгиева

Препоръчвам ! За пореден път поръчах от Вас и отново всичко е на ниво! Отново оправдахте очакванията ми и затвърдихте доверието , което имам във Вас за изработката на всичко , което съм поръчала до момента! Благодаря Ви!

Краси

Благодаря!

Lily Kostadinova

Изработката е страхотна, много бърза и точно така,както я исках! Препоръчвам с две ръце

Десислава Стоянова

Много съм доволна, изключително бърза доставка

Любомира Раднева

Страхотни календари! Бързина и коректност!

Teodora Licheva

Не препоръчвам да използвате услугите им...! След потвърждение на поръчката и запитване от моя страна, дали правилно съм оразмерила снимките, те потвърдих, че всичко е наред. Получих джобни календари с отрязана горна част от снимката, т.е. косата на детето. За последен път използвам услугите им.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Пролетна разходка?

Детският фототапет "Пролетна разходка" е перфектното допълнение за стаята на малчуганче или за смесен тип стая, предназначена за бебе. Тапетът въздава усещане за игривост и вълнение със своята ярка и цветна илюстрация. На фона на тапета, луната привлича погледа си и на нея се намира симпатично меченце, което се наслаждава на нощната гледка. Във въздуха, две сладки зайчета се прехвърлят в балон, което добавя още един магически елемент към сцената.

Небето е украсено с нежни облачета и пеперудки, които допълват въздушното настроение на тапета. Цветовете синьо, жълто и оранжево, които преобладават в дизайна, придават свежест и радост на стаята. Синият цвят представлява безкрайното небе и свободата, жълтото е символ на щастие и енергия, а оранжевото добавя топлина и уют.

Този детски фототапет с мечета е идеален за създаване на вълшебна и приказна обстановка в стаята на детето ви. С веселите си мотиви и ярките цветове, тапетът "Пролетна разходка" ще стимулира детското въображение и ще създаде усещане за приключение и игра. Нека малчуганчето се потопи в света на мечти и фантазии с този прекрасен детски фототапет.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски фототапет "Пролетна разходка" е подходящ за всяка детска стая, независимо от типа й. Със своите ярки цветове и игриви мотиви, той ще създаде вълшебна обстановка и ще вдъхнови детето да изпита радостта на играта и въображението. Без значение дали е за стая на момченце, смесен тип стая или стая на бебе, този тапет ще добави живот и цветност, като същевременно поддържа детската атмосфера и дух.

Цена:
38 00 лв