Детски фототапет - Пъстра дъга

Флис - Канаваца
Код wall-yk-002
Колекция Art Gift Decor
5.00
694
Многоцветен детски тапет - Пъстра дъга. Интересна и свежа интериорна идея, с която да преобразите дома си или детската стая на вашето дете. Забавен и оригинален начин, по който по-лесно да се запознае с интересните диви животни в джунглата.
1 поръчка за последните 3 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапети и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детски фототапет - Пъстра дъга?

Тапетът "Пъстра дъга" е идеален избор за детска стая, независимо дали е за момче или момиче. В центъра на тапета изпъква живописна дъга, изпълнена с ярки и живи цветове. Тази дъга служи като рамка на вълнуващ свят от цветове и въображение. Върху нея деликатно е разположено едно малко сиво слонче, което допълва уникалния дизайн.

Цветовете на тапета - синьо, лилаво, жълто, червено и зелено - се сливат и създават живописен и весел пейзаж, който стимулира детското въображение и радост. Този детски тапет може да обогати както стая за момче, така и за момиче, както и стая от смесен тип, като придава уют и настроение на пространството.

Тапетът "Пъстра дъга" е не само декоративен елемент, но и вдъхновение за разказване на приказки и създаване на игри в детската стая. Той придава уникалност и радост на околната обстановка, като същевременно създава приветливо и уютно място за растеж и игра.

Какъв е срокът за изработка фототапетите?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът на стена?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с пъстра дъга е идеален за декорация на детски стаи - както за момчета, така и за момичета. Подходящ е за стаи от смесен тип, където цветовете - синьо, лилаво, жълто, червено и зелено - ще добавят радост и уют. Този дизайн стимулира въображението и създава приветливо пространство за игра и учене.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв