Детски фототапет - Пъстра дъга

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-yk-002
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Многоцветен детски тапет - Пъстра дъга. Интересна и свежа интериорна идея, с която да преобразите дома си или детската стая на вашето дете. Забавен и оригинален начин, по който по-лесно да се запознае с интересните диви животни в джунглата.
2 поръчки за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ива Илиева

Много съм доволна от съотношение цена - качество. Препоръчвам с двете ръце! Весели празници и бъдете здрави!

Жени Димитрова

Изключително доволна съм! Бързи и коректни! Благодаря Ви !!!

Преслава

Бърза реакция, бодито е чудесно.

Нели Атанасова

Страхотно обслужване и бързо изпълнение и то по време на празници. Календарите са уникални. Благодаря ви!

Елена Табакова

Благодаря ви, календарите са страхотни ❤️ От тук нататък вече знам от къде да поръчвам

Йоана Пеева

Много коректни. Обработиха и изпратиха поръчката много бързо, а бодито е чудесно - хубава материя и си отговаря на размера.

Galya Ivanova

Коректни! Добро отношение и бърза доставка! Препоръчвам!

Ирена Гоневска

Календарите ми са страхотни! Много ви благодаря за бързината и за качеството! За 3 та година си поръчвам от вас и оставам доволна! Весели празници на целият ви екип!

Дима Стоянова

Много съм оволна. Изработиха бързо и чудесно поръчката

Росица Динева

Продуктите, които предлагате са страхотни! Препоръчвам с две ръце!!
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапети и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детски фототапет - Пъстра дъга?

Тапетът "Пъстра дъга" е идеален избор за детска стая, независимо дали е за момче или момиче. В центъра на тапета изпъква живописна дъга, изпълнена с ярки и живи цветове. Тази дъга служи като рамка на вълнуващ свят от цветове и въображение. Върху нея деликатно е разположено едно малко сиво слонче, което допълва уникалния дизайн.

Цветовете на тапета - синьо, лилаво, жълто, червено и зелено - се сливат и създават живописен и весел пейзаж, който стимулира детското въображение и радост. Този детски тапет може да обогати както стая за момче, така и за момиче, както и стая от смесен тип, като придава уют и настроение на пространството.

Тапетът "Пъстра дъга" е не само декоративен елемент, но и вдъхновение за разказване на приказки и създаване на игри в детската стая. Той придава уникалност и радост на околната обстановка, като същевременно създава приветливо и уютно място за растеж и игра.

Какъв е срокът за изработка фототапетите?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът на стена?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с пъстра дъга е идеален за декорация на детски стаи - както за момчета, така и за момичета. Подходящ е за стаи от смесен тип, където цветовете - синьо, лилаво, жълто, червено и зелено - ще добавят радост и уют. Този дизайн стимулира въображението и създава приветливо пространство за игра и учене.

Цена:
38 00 лв