Детски фототапет - Пъстър океан

Флис - Канаваца
Продуктов код wall34002912
5.00
794

Уникален Детски фототапет – Пъстър океан, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Хатидже Халилова

Точни и коректни. Горещо препоръчвам.

Моника Веселинова

Поръчка днес-доставка утре,експресна работа,при необходимост!Качествени и много сладки дрешки!Мило,компетентно и своевременно отношение,с персонален подход!Благодаря ❤️

Лилия Иванова

positive review Много съм доволна! Препоръчвам с две ръце! Бързо и качествено изпълнение на поръчката! -

Cvetelina Toneva

Благодаря за страхотните календари,които изработихте за нас!

Хюлия Мюмюнова

Страхотни календари и подаръци.Благодарим ви

Владимира Желева

Благодаря за бързата изработка и качествените календари и подаръци.За поредна година поръчвам и ще продължавам за напред.Весели празници!

Нели Шехпазова

Прекрастни календари за поредна година!Благодаря!

Dani Emra

Доволна съм от поръчката си. И благодаря за подаръка.

Лидия Мушкова

Здравейте, получих поръчката си. Календарите са страхотни ✨✨✨ Подаръците също Отново бих използвала услугите ви Весели празници

Margii Petkowaa

Календарите са страхотни. Много съм доволна.Много благодаря за подаръците.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детският фототапет Пъстър океан?

Този морски фототапет е идеален избор за детската стая или занималня. Тапетът е живописен и анимационен, създавайки усещане за подводен свят.

На тапета може да откриете различни анимационни фигури като рибки, медузи, китове и водорасли, които привличат вниманието на децата. Подводният пейзаж е изобразен с ярки цветове и забавни детайли, което прави тапета оживен и интересен за гледане.

Цветовете включват синьо, зелено и оранжево, които създават свежо и радостно настроение в стаята. Тези цветове са избрани специално за да подчертаят морската тематика и да създадат усещане за спокойствие и хармония.

Тапетът е подходящ за детска стая на момче или за детска занималня, където децата могат да се потопят в света на приключенията под водата. Със своите ярки цветове и анимационни елементи, този тапет е перфектното допълнение към детското пространство, като същевременно стимулира въображението и игривостта на децата.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет на морска тематика е подходящ за декорация на детската стая, детската занималня или игралната зона. Със своите анимационни фигури и ярки цветове, тапетът създава приказен подводен свят и стимулира въображението на децата. Благодарение на морската тематика, тапетът може да създаде усещане за спокойствие и приключение в стаята на детето. Той е идеален избор, който ще добави живот и радост към детското пространство.

Цена:
38 00 лв