Детски фототапет - Самолети в небето

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10743734
5.00
794
Детски фототапет - Самолети в небето, подходящ за апликация в детска стая на момче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
2 поръчки за последните 11 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Десислава Банска

Безкрайно доволна съм, благодаря Ви от сърце! Пуснах поръчката си доста късно, беше обработена много бързо, останах приятно изненадана и от подаръците които получих!!!

Анна Митева

Коректно и качествено обслужване! Препоръчвам!

Лилия Иванова

positive review Много съм доволна! Препоръчвам с две ръце! Бързо и качествено изпълнение на поръчката! -

Жана

Коректно обслужване, добро качество и нормална цена. Благодаря Ви от сърце

Гьоксер Ахмедова

Качествени, експедитивни и коректни - наистина страхотни!!!

Ангел Йоли

Благодаря за бързата доставка, много ми харесва и много качествено направено! Препоръчвам на всички да се възползват за подаръци на тази страница няма да съжаляват

Zlatina Uzunova

Благодаря Ви за прекрасните календари и за подаръцети към тях. Изключително лесна комуникация и добро отношение.

Liudmila Gencheva

За поредна година поръчвам детски календари, изключително доволна съм. Любезен персонал и изработка в срок. Препоръчвам!

Любомира Раднева

Страхотни календари! Бързина и коректност!

илиева миглена

Днес си получихме календарите и подаръците към тях.Благодарим ви за бързата изработка и доставка.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детският тапет Самолети в небето?

Тапетът за детска стая на момче, Самолети в небето, създава магична и приключенска атмосфера. На фона на безкрайното небе се намират големи балони с горещ въздух, които свободно се носят сред облаците. Балоните са в различни цветове - червено, зелено и синьо, което им придава яркост и жизненост. Във въздушния простор около балоните се движат хеликоптери и самолети, предизвиквайки усещане за динамика и вълнение.

Този детски фототапет предлага вълшебно пътуване във въображаемия свят на небето. Комбинацията от ярки цветове и въздушни превозни средства създава усещане за свобода и приключение. Той може да вдъхновява детето ви да сънува големи мечти и да изследва неведоми светове. Със своите живописни образи и пъстри цветове, този фототапет е перфектното допълнение към детската стая на малкото пътешественик.

 

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски фототапет с големи балони, хеликоптери и самолети е подходящ за обзавеждането на детски стаи или игрални пространства. Той ще създаде жива и разиграна атмосфера, която ще възбуди въображението на децата и ще ги вдъхнови за приключения и игри. Тапетът е подходящ за деца, които обичат въздухоплаването, самолетите и всичко, което е свързано с небето. Той може да бъде използван както в домашни условия, така и в детски градини или училища, където ще добави радост и цвят към пространството и ще насърчи детската фантазия и игрови дух.

Цена:
38 00 лв