Детски фототапет - Самолетчета и балони

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10645788
5.00
794
Детски фототапет - Самолетчета и балони, подходящ за апликация в детска стая на момче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
3 поръчки за последните 13 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

К Стоянова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

И медова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Gabriela Lebeshkovska

Отлично качество, много бързи и се съобразявт със срока и изискванията на клиента, ще поръчам отново със сигурност ❤️

Женя Йорданова

Много съм доволна от услугите! Препоръчвам!

Мария Чернева

Днес получих поръчката си, страхотно качество и изработка! Благодаря ви!

Ели Малката

Преди малко си взехме календарчето❤️❤️❤️и за пореден път-всичко е вълшебно и красиво Препоръчвам ви под път и над път До скоро

Станислава Н. Щърбакова

Много хубави календари !

Лидия Мушкова

Здравейте, получих поръчката си. Календарите са страхотни ✨✨✨ Подаръците също Отново бих използвала услугите ви Весели празници

Петя Павлова

Благодаря за качеството и бързината, изключителни професионалисти! Весели празници :)

Кремена Тенева

Благодаря за календарите и подаръка към тях!Препоръчвам -бързи и коректни!
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детският фототапет Самолетчета и балони?

Детският тапет със самолетчета и балони е прекрасен избор за детска стая на момче, който обича приключенията и летенето. Тапетът е наситен с ярки цветове и представя динамичен пейзаж с красиви планински гледки.

На тапета можем да видим различни видове самолети и балони, които летят в небето. В долната част на тапета има и други елементи като колички, мотор и малка къщичка, които допълват красотата на детския интериор.

Тапетът за детска стая на момче е лесен за поставяне и поддръжка. Може да се използва върху гладки стени и е подходящ за стаи с различни размери и форми. Той е изработен от висококачествени материали, които гарантират дълготрайността му.

Самолетният тапет е идеален за стимулиране на въображението и креативността на детето. Той може да помогне за развитието на умения като способността за наблюдение, пространствено мислене и концентрация. В същото време, той може да бъде и чудесен начин за създаване на уютна и забавна атмосфера в детската стая.

В заключение, детският тапет със самолетчета и балони е перфектен избор за стая на момченце, което обича приключенията и летенето. Той е лесен за поставяне, дълготраен и може да помогне за развитието на уменията на детето.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет със самолетчета и балони е подходящ за всяка детска стая на момче, който обича летенето и приключенията. Той може да се използва за украса на стените в спалнята, игралната стая или детската стая. Тапетът е подходящ за стаи с различни размери и форми и може да се комбинира с различни мебели и декорации. Той е подходящ за поставяне в домашни условия, но може да бъде използван и в детски градини, училища или други образователни институции.

Цена:
38 00 лв