Детски фототапет - Светът на русалките

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-yk-013
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Детски фототапет - Светът на русалките. Интересна и свежа интериорна идея, с която да преобразите дома си или детската стая на вашето дете. Забавен и оригинален начин, по който по-лесно да се запознае с магичния свят на приказните русалки.
2 поръчки за последните 13 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Nadejda Karcheva

Страхотна изработка. Експресно обслужване❤️

Раиса Ангелова

Огромно Благодаря! Всеки път, когато съм поръчала нещо се изработва и доставя много бързо. Благодаря за отношението, разбирането и коректността! Богатият асортимент позволява да се открие подарък за всеки повод, което лично ме прави Ваш редовен клиент.

Милена

Пореден страхотен подарък! Благодаря!

Megi Bozova-Kirova

Бързи и коректни! Всяка година си поръчвам календари и съм повече от доволна. Препоръчвам ги с две ръце ☺️ Благодаря Ви!

Любомира Гайдарска

За втора година поръчваме календари, просто са страхотни.Препоръчвам с две ръце.

Михаела Иванова

Получих поръчката си! Календарите са уникални сами по себе си! Много сме доволни, бих поръчвала всеки път от вас! Весели празници!

Лидия Мушкова

Здравейте, получих поръчката си. Календарите са страхотни ✨✨✨ Подаръците също Отново бих използвала услугите ви Весели празници

Теодора Труйкова

Страхотни календари, бърза доставка и добро качество. Благодаря ви Art-Gift

Iliyana Mihaylova

Изключителен професионализъм! Бързо и коректно обслужване, прекрасна изработка!!!

Desislava Dimitrova

Много добро обслужване, качество и изключително бързи! Ще използвам услугите Ви пак!
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапети и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детски фототапет - Светът на русалките?

Детският фототапет "Светът на русалките" пренася вашето дете в магичния подводен свят, изпълнен с невероятни приключения и приятели от морската дълбочина. Този тапет е перфектното допълнение към детската стая на вашата малка принцеса и ще създаде вълшебна атмосфера, която ще я вдъхнови и окуражи за игра и фантазии.

На тапета можем да видим три очарователни русалки, всяка с уникална цветна коса - едната с оранжева коса, другата с лилава и третата със зелена. Те са обгърнати от магичната подводна красота, включваща разноцветни рибки и великолепни водорасли. Всяка детайлно изобразена русалка и създадената атмосфера привличат вниманието и въображението на детето, предлагайки безкрайни възможности за игра и разказване на приказки.

Този детски фототапет не само придава уникален и красив вид на стаята, но и насърчава развитието на детската фантазия, като предлага вълшебна среда за игра и учене. С "Светът на русалките" тапетът, вашето дете може да плува сред звезди и морски съкровища всеки ден.

Какъв е срокът за изработка фототапетите?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът на стена?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет "Светът на русалките" е идеален избор за тапет за детска стая на момиче. Съчетавайки в себе си красиви и наситени цветове, магичния подводен свят и изображенията на русалки, този тапет създава уютна и вдъхновяваща обстановка за децата. Той подпомага детската фантазия и креативност, а също така и спомага за създаване на специално място, където малката морячка може да се наслаждава на игри и откриване на магията на подводния свят. Този детски тапет е перфектен избор за стая на дете до 12 години и предоставя уникална визия, която ще я обича и се радва.

Цена:
38 00 лв