Детски фототапет - Семейство жирафи 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10790459
5.00
794

Уникален Детски фототапет – Семейство жирафи 2 , подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 2 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Margarita Leseva

Невероятни са изработката е изпипана до съвършенство Сърдечно благодаря за бързината и точността с която испълнихте желанието ми????❤️

Stefka Barakova

Страхотно качество и бърза доставка. Горещо препоръчвам .

Христина

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Сибел Ангел Стилиян

Много ви благодаря за хубавите календари и за подаръците от ваша страна. Перфектни са

Божанка Божикова

Благодаря ви много за страхотните календари. Отново доказахте своя професионализъм. Желая ви успех на целия ви екип за да продължите да радвате хората с вашите неща. :)

Pepi Delcheva

Благодаря ви за страхотните магнити!

Снежина Илия Василеви

За пореден път съм доволна от вас изключително коректни

Ivelina Valcheva

За първи път поръчвам от Вас и съм много доволна! Календарите са страхотни! Благодарим и за подаръците! Оставаме Ваши клиенти и занапред!

Петя Василева

Много сме доволни,календарите и магнитчето са чудесни...подаръците също.Прекрасно отношение,коректност и бързина! Благодарим ви!!!

Yanitsa Nikolaeva

Благодаря за чудесните календари и ключодържател. Удоволствие е да се работи, с професионалисти като вас. Препоръчвам ви с две ръце на хората, които искат да се възползват от услугите ви.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детският фототапет Семейство жирафи 2?

Привлекателният тапет с животни - жирафчета и джунглата е перфектно допълнение за детската стая на момче или момиче. Той е с унисекс дизайн, който ще впечатли всяко дете. Основната тема на тапета е живописното семейство жирафчета, които се разхождат сред вълшебната джунгла.Когато влезнете в стаята, ще се потопите в привлекателния свят на природата, изпълнен с жизнерадостни цветове и вълшебство. Жирафчетата са изобразени в нежни и реалистични детайли, които излъчват топлина и нежност. Използвайки висококачествена техника на печат, тапетът предлага живи и наситени цветове, съчетани с изключителна издръжливост и дълготрайност.

Цветята и клонките, които заобикалят жирафчетата, добавят още красота и магия на дизайна. Ярките оттенъци на зелено, оранжево, синьо и червено оживяват стените на стаята, създавайки настроение на радост и игривост.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този привлекателен тапет с жирафчета и джунгла е подходящ за всяко детско пространство. Той ще превърне стаята на вашето дете в уютно и магическо убежище, което подпомага развитието на фантазията и креативността му. Независимо дали сте родители на момче или момиче, този тапет ще създаде атмосфера на радост и игра. Благодарение на безвредните мастила и издръжливостта му, тапетът може да остане част от стаята през дълги години.

Цена:
38 00 лв