Детски фототапет - Слончето принц

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-003
5.00
794

Уникален Детски фототапет – Слончето принц, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 3 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

А. Ангелова

Страхотни сте за пореден път. ❤️

Gabriela Berberova

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим! -

Ивелина Георгиева

Много съм доволна!

Neli Filipova

Календарите са прекрасни.Бърза поръчка и коректно отношение.Благодаря ви!

Elena Stefanova-Peneva

перфектна изработка на календари и подаръците към тях, толкова бърза доставка страшно много съм доволна уникални сте

Galya Ivanova

Коректни! Добро отношение и бърза доставка! Препоръчвам!

Павлина Минкова

За поредна година, перфектна работа и страхотни подаръци. Благодарим Ви! Успех и през новата година

Gerry Konstantinova

Много доволна от изпълнението на поръчката, достъпна цена, високо качество и много любезно и бързо обслужване! Препоръчвам с две ръце!

Соня Кръстева

Много съм доволна! Препоръчвам с две ръце

Севдалина Николова

Много съм доволна! Благодаря Ви за коректността и бързата доставка! Продължавайте да радвате клиентите си! Успех!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детският фототапет Слончето принц?

Това е един прекрасен избор за тапет за детска стая или стая за момченце. Тапетът предлага комбинация от синьо и жълто, което създава свеж и игрив вид.

Дизайнът на тапета включва слончета и зайчета, които са изобразени върху пухкави облачета и държат балони. Тези весели и милостиви мотиви придават на стаята приказно настроение и добавят допълнителна доза радост и усмивки на детското пространство.

Избирайки този тапет, можете да създадете вълшебна атмосфера в стаята на вашето бебе момче. Синият цвят предава усещане за спокойствие и безгрижие, докато жълтият цвят допълнително освежава интериора и придава енергия.

Тапетът за детска стая е подходящ избор, който ще внесе красиви и игриви елементи в интериора и ще създаде привлекателно пространство за вашето дете.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет е подходящ за декорацията на детска стая или стая на момченце. Можете да го използвате в бебешки стаи или в стаи за малки деца. Комбинацията от синьо и жълто създава свежо и игриво настроение, а мотивите на слончета и зайчета добавят приказност и радост. Тапетът ще създаде вълшебна атмосфера и привлече детското въображение.

Цена:
38 00 лв