Детски фототапет - Слонче и приятели

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10016689
5.00
794
Детски фототапет - Слонче и приятели, подходящ за апликация в детска стая от смесен тип момче/момиче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
1 поръчка за последните 8 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Орнелия Зайкова

Много коректни и бързи с доставката.

Ивана христова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Николета

Прекрасни неща изработват! Поръчах няколко неща всичко е точно както желаех по индивидуалната поръчка!!! Много коректни и бързи!!! Препоръчвам с две ръце -

Ivalina Mitova

Страхотно качество на продуктите :)

Денислава Колева

Страхотни календари със супер качество.Много бях доволна от първата поръчка и затова направих и втора ☺️

Vera Perostiyska

Страхотна изработка! Изключително отзивчиви и коректни, календарите станаха много красиви! Много съм доволна!

Denitsa Perić

Втора година поръчвам и съм много доволна!

Ирена Миткова

Благодаря ви за страхотните календари,бързата доставка и коректността.

Елеонора Андонова

Днес и аз получих своите календари. За пореден път са страхотни ,а вие отново оправдахте очакванията ни. Весели празници и още много доволни клиенти☃️

Preslava Ivanova

Точни, коректни и много бързо обслужване. Много високо качество на календарите. Благодаря!!
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детаки фототапет Слонче и приятели?

Детският тапет Слонче и приятели е уникален и забавен начин да декорирате детската стая. Тапетът е декориран с животинки като слонче, жираф и фламинго, които са заобиколени от тропически растения - клонки и листа. Фонът на тапета наподобява дървени дъски, което създава допълнителен ефект на природен стил.

Цветовете на тапета са в пастелни тонове на зелено, жълто и розово, което придава нежен и приятен вид. Този тапет е идеален за детски стаи, тъй като създава топла и уютна атмосфера, която е подходяща за игра и почивка.

Качеството на тапета е изключително, като е изработен от здрави материали, които са устойчиви на светлина и износване. Той е лесен за поставяне и почистване, като можете да го монтирате на стената без трудности.

С този детски тапет, стаята на вашето дете ще придобие красив и приятен вид, който ще го радва всеки ден. Той е перфектен начин да превърнете детската стая в забавно и красиво пространство, където вашето дете може да расте и да се развива.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет е подходящ за всякакъв вид детски стаи - както за момчета, така и за момичета. Той може да бъде използван както в домашни условия, така и в обществени места, като детски градини, училища, библиотеки и други подобни места.

Тапетът е създаден, за да добави цветност и уют в детската стая, като същевременно стимулира въображението и креативността на децата. Със своите ярки и забавни мотиви, той ще направи детската стая по-жива и интересна, като същевременно ще има положително въздействие върху настроението и развитието на децата.

Цена:
38 00 лв