Детски фототапет - Сънят на Мечо

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10787414
5.00
794
Детски фототапет - Сънят на Мечо, подходящ аз апликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
1 поръчка за последните 18 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Гинка Русева

Бърза изработка и доставка.

Милена

Качество, коректност и бърза доставка!

Пламена Димитрова

Прекрасен календар. Изработката е много качествена, както и използваните материали. Поръчахме и на следващия ден бяха при нас календарите и подаръците към тях. Много сме доволни цялото семейство. Препоръчваме!

Ивалена Вълчева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Martina Ralcheva

Получихме прекрасните си календари! За пореден път високо качество, професионализъм и изключително бърза изработка! Благодаря!

Стиляна Манева-Мирчева

Получих календарите За втора година се представяте страхотно! Много съм доволна, точни и коректни. Благодаря ❤️

Сузан Небиева Мухаремова

Бързо, коректно и качествено обслужване ! Благодаря за страхотните календари!

Tanq Todorova

И тази година си получих прекрасните календари. Благодаря за дадените насоки от така любезния екип. Бъдете все така добри, за да бъда винаги ваш клиент.

Jivka Dineva

Много професионално отношение от приемането до изпълнението на поръчката. Благодарности,че направихте коледната ми изненада възможна!

Vanya Tasheva

Благодаря за коректността! Доволна съм от поръчката си �
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. Чудесно допълнение към интериорната декорация на вашия дом, офис, хотел и др. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детският фототапет Сънят на Мечо?

Този детски тапет е перфектен избор за стаята на момче или за стая със смесен тип. Цветовете на тапета са сиво, жълто и бледо синьо, които създават приятна и свежа атмосфера. Дизайнът включва нарисувано сиво мече с жълта тениска, което възхищава луната и протяга ръце към нея.

Тапетът е изключително мило представен, като привлича вниманието на детето и го въвлича в света на въображението. Рисунката на мечето и луната придава усещане за топлина и спокойствие в стаята.

Съчетанието от сиво, жълто и бледо синьо създава хармоничен и свеж визуален ефект, който се вписва перфектно в детската стая. Тези цветове са деликатни и успокояващи, създавайки уютна атмосфера за почивка и игра.

Този детски тапет със сивото мече и луната е прекрасен начин да се преобрази стаята на детето в магическо пространство, вдъхновяващо неговото въображение и създавайки уютна и спокойна обстановка.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет със сивото мече и луната е подходящ за декориране на детската стая на момче или стая със смесен тип. Съчетанието от сиво, жълто и бледо синьо създава свеж и хармоничен визуален ефект. Рисунката на мечето и луната придава усещане за топлина и спокойствие. Този тапет ще създаде магическа и уютна обстановка, стимулирайки въображението на детето и му предоставяйки място за почивка и игра.

Цена:
38 00 лв