Детски Фототапет с животни - Вълшебният лес

Флис - Канаваца
Продуктов код WALL18763713
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Детски Фототапет с животни - Вълшебният лес. Артистичен проект, вдъхновен от красотата на природата! Забавният дизайн ще добави акцент в декора на всеки дом, превръщайки пространството в арена за игри и забавляния! 
4 поръчки за последните 12 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Добринка Анкова

За поредна година поръчвам от вас и съм изключително доволна от качеството и бързината ☺️ Препоръчвам ????

Mariq Spasova

Благодаря!Всичко е както трябва. Препоръчвам!

Пламена Димитрова

Прекрасен календар. Изработката е много качествена, както и използваните материали. Поръчахме и на следващия ден бяха при нас календарите и подаръците към тях. Много сме доволни цялото семейство. Препоръчваме!

Lilyana Ivanova

Страхотни календари! Добро качество на достъпна цена! Бърза обработка на поръчките и много добра комуникация. Препоръчвам!

Zlatina Uzunova

Благодаря Ви за прекрасните календари и за подаръцети към тях. Изключително лесна комуникация и добро отношение.

Зорница Кънева

Изключително коректни, бързи и отзивчив! Благодаря Ви, че за пореден път, оправдахте очакванията ми!

Дисислава Митрова

Благодаря за коректността ви спрямо мен като клиент! При нужда ще използвам отново вашите услуги!

Ася Димитрова Чуклева

За пореден път поръчвам от вас и съм изключително доволна! Благодаря ви!

Поля Якова

Много благодаря, получихме си календарите. Страхотни са станали! Много съм доволна!

Аксиния Цецова

Страхотни сте , изключителни професионалисти, благодаря ви!
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапети и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  Готовия фототапет вие  получавате на ленти с максимална ширина по 1.26м., което го прави изключително лесен за монтаж. Можете да видите структурата на тапета като скролнете допълнителните изображения.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детски фототапет с животни - Вълшебният лес?

Този очарователен детски фототапет е вдъхновен от непоклатимото чувство за чудо, което природата може да предизвика у децата. На фона на успокояващи тонове и деликатни шарки, тапетът изобразява умиротворена сцена в гората, където игривите елени се вписват безупречно в пасторалната атмосфера. Визията е като извадена от приказка, силуети на дървета се издигат в мъглата, създавайки усещане за безкрайност и въображаем свят, където всеки ден е приключение.

На преден план, група елени с блестящи очи и мека, петниста козина взаимодействат помежду си в нежна хармония. Две от тях стоят бдително, докато други се отдават на сладък сън или игриво се ровят в цветните дарове на гората. Птици с разноцветни пера красят сцената, превръщайки всяко дърво в произведение на изкуството, докато разноцветни цветя и плодове добавят живописен контраст на бледите оттенъци на дърветата и елените.

Във въздуха се усеща магията на природата - с всеки дъх, с всяко разгърнато листо, в този мирен кът на фантазията. Вярно отразявайки спокойствието и красотата на горския живот, този фототапет е създаден да окуражава мечтите и да стимулира въображението на децата. Изображението е покана за всеки малък изследовател да се вгледа в природата и да открие своите собствени приключения.

Използвайки дървения фон като платно, този фототапет за детска стая е идеален за добавяне на топлина и текстура към стаята на всяко дете. Той не само декорира пространството, но и превръща стените в живописен разказ, който превръща всяка стая в свят на вълшебства и открития. Със своята способност да пренесе детето в друг свят, този фототапет е повече от декорация; той е портал към вълшебния лес, където всяко дърво шепне свои истории, а всяко същество играе своята уникална роля в този вечен балет на живота.

Какъв е срокът за изработка фототапетите?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът на стена?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет с животни е подходящ за детски стаи, където може да стимулира въображението и да създаде успокояваща атмосфера. Той е идеален и за игрални, тапет за детска градина или читални зони в библиотеки, където вълшебството на природата и героите от фауната могат да вдъхновяват любознателността и любовта към четенето. Универсалният дизайн позволява лесно съчетаване с разнообразни интериорни стилове, като добавя елемент на топлина и игривост във всяко пространство, предназначено за деца.

Цена:
38 00 лв