Детски Фототапет с животни - Игри в гората

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-yk-040
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Детски Фототапет с животни - Игри в гората. Артистичен проект, вдъхновен от красотата на природата! Забавният дизайн ще добави акцент в декора на всеки дом, превръщайки пространството в арена за игри и забавляния! 
4 поръчки за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Фати Амзова

Благодаря за невероятните чашки с снимки ????

Александрина Аврамова

Календарите са страхотни,много ми харесват!Супер обслужване,бърза изработка и много хубаво подаръци!Страхотни сте!

Donny Hristova

Детския фототапет, който поръчах напълно отговаря като нюанс на цвета и изображението. Много красив. Изключително любезни ( момичето на телефона, обясни ми точно какво да поръчам и начина на монтаж), много бързи и коректни. Пожелавам им още повече доволни клиенти!

Атанас Иванов

Страхотна работа, отлична комуникация при оформянето на поръчката!

Julieta Todorova

Много съм доволна от поръчката! Благодаря ви!

Pipilota Grigorova

Много любезни.. Страхотни календари с много добро качество ❤️ Благодарим

Vesi Georgieva

Коректни и бързи изпълнение на поръчката за пореден път

Гергана Александрова

Чудесно качество на изработка, бързи,точни в изработката и доставка.Цената е изключително достъпна.10точки от мен :)

Desislava Kostova

Получих бебешките бодита и останах много очарована! Материята е 100% памук и много мека! Продължавайте все така да ни радвате!☺

Kremena Staeva

календарите, които поръчах са меко казано страхотни
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапети и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  Готовия фототапет вие  получавате на ленти с максимална ширина по 1.26м., което го прави изключително лесен за монтаж. Можете да видите структурата на тапета като скролнете допълнителните изображения.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детски фототапет с животни - Вълшебният лес?

На този вълшебен детски тапет е изобразена горска идилия, пълна с очарователни животинки. Едно мече сладко се усмихва от прозореца на уютна къщичка на дърво, докато други горски обитатели като еленче, белки и зайци игриво се разхождат сред зелените храсти и цветни пеперуди.

Този тапет е перфектният избор за създаването на една топла и вдъхновяваща атмосфера, където въображението на децата може свободно да се развива. С нежни пастелни тонове и детайлно изрисувани животни, тапетът внася чувство за природна хармония и спокойствие в стаята. Всяко животно е със своя характер и история, което стимулира разказването на истории и игри на роли.

Белката, която стои гордо на отсечен пън, сякаш наблюдава гората, докато дружелюбното мече майсторски се спуска по стълбата на своето дървено убежище. Еленчето, със своите пъстри петна и любопитен поглед, добавя още един слой от чудо към тази горска сцена, докато зайчетата играят безгрижно сред листата. Пеперудите и птичките внасят допълнително усещане за движение и жизненост, превръщайки стената в жив пейзаж.

Подходящ е не само заради своята естетика, но и заради образователната стойност, като насърчава децата да научават за различните видове животни и тяхната среда. Тапетът може да послужи и като стартова точка за разговори относно природата и значението на грижата за околната среда.

Какъв е срокът за изработка фототапетите?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът на стена?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът е подходящ за детски стаи, игрални зони, детски градини или всяко друго пространство, предназначено за игра и въображение.

Цена:
38 00 лв