Детски Фототапет с животни - Панди пилоти

Флис - Канаваца
Продуктов код WALL1898713870
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Детски Фототапет Панди Пилоти: вълшебно небесно приключение. Забавният дизайн ще добави акцент в декора на всеки дом, преяръщайки пространството в арена за игри и забавляния!
2 поръчки за последните 18 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Таня Илиева

Огромно благодаря на хората, които ни обърнаха внимание и ни направиха перфектните календари и към тях получихме и страхотни подаръци. Радвам се че попаднах на вашия сайт!

Вилито Стоянова

Перфектно обслужване, препоръчвам с две ръце.Много коректни.

Преслава Стоянова

Много Ви благодаря! За втори път ме зарадвахте и съм сигурна,че няма да е последен! Успешен ден!

Iva Georgieva

Бързо и коректно обслужване!

Нели Радева

Перфектна изработка, бърза поръчка! Изключително доволна съм! Силно препоръчвам!

Ludmila Momchilova

Получих календарите. Страхотни са! Бързи и точни услуги!! Много благодаря!

Silviq Ivanova

Много са хубаво ❤

Динко Иванов

Уникални календари, календарчета и ключодържатели. Бърза и коректна доставка.

Дидка Илиева

благодаря ви днес си получих пратката магнита е чудесен календарите също много съм доволна страхотни сте

Валентина Петкова

Бърза и лесна поръчка! Календарите са качествени, а персоналът беше учтив и реагира много бързо! Препоръчвам!
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапети и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  Готовия фототапет вие  получавате на ленти с максимална ширина по 1.26м., което го прави изключително лесен за монтаж. Можете да видите структурата на тапета като скролнете допълнителните изображения.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детски фототапет с животни - Панди пилоти?

Този чаровен детски фототапет е истинска наслада за всяка детска стая, покана към едно магично приключение в облаците. На фона на спокоен небесно-сив цвят, милите панди оживяват в игриви пози, летейки на луната, върху облаци и въздушни балони. Дизайнът е изпълнен със забавни елементи - една панда майсторски управлява старинен самолет, докато друга се катери по стълба до ярко оцветена луна. Сред облаците, трета панда с удоволствие пилотира въздушен балон, като всеки персонаж добавя своя уникален и неповторим характер на сцената.

Този тапет не само стимулира въображението, но и внася игривост и жизненост в пространството. Съчетанието от монохромни и цветни акценти го прави подходящ за разнообразни цветови схеми в интериора и лесен за съчетаване с други декоративни елементи. Иллюстрациите са изработени с грижа за детайла, като всяка панда има свой собствен характер и емоция, допринасящи за усещане за триизмерност и дълбочина.

Този фототапет е идеален за създаване на весела и стимулираща среда, където малките умове могат да се развиват и мечтаят. Внесете усмивки и мечти в детската стая с Панди пилоти.

Какъв е срокът за изработка фототапетите?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът на стена?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет е идеален за всяка детска стая, където стимулира въображението и създава вълшебна атмосфера. Подходящ е също за детски градини и игрални зони, където интерактивните и забавни изображения могат да вдъхновят игра и обучение. Тематичните мотиви с панди предлагат едно топло и поканящо пространство, което да насърчава децата да мечтаят големи и да развиват любознателността си.

Цена:
38 00 лв