Детски фототапет с карта - Малки изследователи

Флис - Канаваца
Продуктов код wall2203091543
5.00
794

Уникален Детски фототапет - Малки изследователи в наситени цветове. Подходящ за апликация  в детски стаи от смесен тип - момче/ момиче. Креативен дизайн, който освен носещ забаление, може да бъде прекрасен  способ за интерактивно учене. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. 

3 поръчки за последните 21 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Донка Станчева

Използвам услугите на art-gift, доста често и винаги оставам доволна. Календарите им са много хубави, с отлично качество и уникална изработка!

Даяна Георгиева

Изключително много съм доволна от покупката си от вас! Благодарим за коректността, точността и бързината! Качеството и изработката също са на високо ниво! ☺️

Mariella Pramova

Много ви благодаря за професионалното обслужване, календарите сте ги направили просто страхотни, много съм доволна със сигурност пак ще поръчам от вас! Бъдете здрави!

Polina Georgieva

Благодаря за бързата доставка и красивата изработка :)

Katya Choban

Страхотни календари! Доволна съм . Благодаря ви!

Dessislava Valentinova

Страхотно обслужване, очарована съм :)

Janeta Boneva Sekova

Бърз и точен отговор на запитването ми, добра комуникация, коректно изпълнение и доставка! Препоръчвам!

Елена Костадинова

Страхотна изработка и бързина.

Надя Антонова

Изключително коректни и отзивчиви. Прекрасно отношение и добро качество. Препоръчвам ги. Благодаря на цялата фирма за изработените материали

Йордан Симеонов

Благодаря за бързата доставка , страхотни са .......
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детският фототапет - Малки изследователи?

Този чаровен тапет за детска стая на момченце пренася малките пътешественици в свят на приключения и открития. С изображение на карта на света, самолети, балони, животни и планини, този дизайн подканва децата да създават свои собствени приказни пътешествия. Сивото, бежовото и светло кафявото цветове добавят уют и топлина към стаята, като същевременно предоставят неутрална основа за развитие на детския въображението. Този тапет съчетава образование и забавление, стимулира интереса към географията и природата, и създава трансформираща се среда, която расте с детето. Той е идеален за детски стаи, където се насърчава творческото мислене и пътешествията към невероятни светове.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с карта на света, самолети, балони и животни е идеален за детски стаи, където момченцата могат да съчетаят играта с образованието. Той вдъхновява любопитство за света и приключенията.

Цена:
38 00 лв