Детски фототапет - Шарена карта

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-90
5.00
794

Уникален Детски фототапет – Шарена карта в наситени цветове. Подходящ за апликация  в детски стаи от смесен тип - момче/ момиче. Креативен дизайн, който освен носещ забаление, може да бъде прекрасен  способ за интерактивно учене. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. 

2 поръчки за последните 23 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ивана Илиева

Благодаря!Много съм доволна! Бързо, лесно и качествено обслужване! Препоръчвам!

Aneta Blazheva

Много съм доволна от календарите, за 3 година поръчвам!

Деница Кирякова

Страхотни сте,Брагодаря Ви

Ели Малката

Преди малко си взехме календарчето❤️❤️❤️и за пореден път-всичко е вълшебно и красиво Препоръчвам ви под път и над път До скоро

Миглена Петрова

Много съм доволна! Бързи , коректни и най-вече КАЧЕСТВО. Заслужават си .

Цветелина Мотовска

Перфектно качество на календарите! Много благодаря и за подаръка!

Beti Sotirova

Препоръчвам.За втора година поръчвам и съм изключително доволна. СТРАХОТНИ СТЕ ❤❤❤

Сюзан Кирякова

Поръчах си календари със снимка на сина ми и са страхотни! Много бърза и коректна поръчка и доставка! Благодаря за прекрасните календари и подаръците към тях!

Дидка Атанасова

Много съм доволна и със сигурност ще се възползвам и друг път. Препоръчвам с две ръце!

Виктория Емилова Субева

Благодаря много съм доволна!!!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детският фототапет Шарена карта?

Този детски фототапет представлява красива и забавна карта на света, идеална за украса на детска стая, детска градина или училище. Основните цветове на тапета са зелено, синьо, розово и оранжево, които придават яркост и жизненост на дизайна.

Картата на света е изобразена с много наситени цветове и включва емблематични символи, представящи различните континенти и държави по света. Това може да бъде забавен и образователен начин за децата да се запознаят с географията и различните култури.

Този фототапет предлага възможност за създаване на вълшебна обстановка в детската стая. Той може да се комбинира с други декоративни елементи и мебели, които да подчертаят темата на пътешествията и откриването на нови светове.

Независимо дали се използва в домашна среда или в институционална обстановка като детска градина или училище, този детски фототапет ще предостави визуална стимулация и вълнуваща атмосфера за децата. Съчетавайки игра и обучение, той може да създаде интерес към различните култури и да насърчи детското въображение и познавателни способности.

В заключение, детският фототапет с карта на света, представен в зелено, синьо, розово и оранжево, създава ярка и забавна обстановка, която е подходяща за детска стая, детска градина или училище. Той притежава образователна стойност и вълнуващ дизайн, който ще зарадва децата и ще ги вдъхнови за откриване на света около тях.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски фототапет с карта на света е подходящ за украса на детска стая, игрални зони, детски градини, училища и образователни центрове. Той ще създаде вълшебна обстановка и ще насърчи децата да изследват географията и културата на различни държави. Този фототапет е идеален за всяко място, където се иска да се създаде образователна и забавна атмосфера, вдъхновяваща любознателността и познавателните способности на децата.

Цена:
38 00 лв