Приказен елен

Флис - Канаваца
Код wall-ms-0010
Колекция Art Gift Decor
5.00
694
Тапет за детска стая - подходящ за апликация в детска стая на момиче/та. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
1 поръчка за последните 1 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Филип Д.

Фототапетът е чудесен! Бърза доставка и високо качество. Ще поръчам отново.

Спаска

Много добра комуникация и бърза доставка. Фототапетът е прекрасен.

Кристиян

Фототапетът е наистина красив и добавя уникален акцент в стаята.

Б.Филипова

Много бърза доставка и качествен продукт. Препоръчвам!

К.Петкова

Тапетите са с много добро качество и се поставят лесно. Препоръчвам на всеки, който иска да обнови интериора си.

Росен

Много съм впечатлен! Тапетът изглежда като произведение на изкуството.

С. Пенева

Поръчах фототапет за детската стая и резултатът е просто невероятен. Децата са възхитени!

Кристиян

Изключително бързо изпълнение на поръчката. Тапетът е с много добро качество

Кремена

След дълго търсене на идеалния фототапет, най-накрая се спрях на "Пролет в планината" от Art Gift Decor за нашата спалня. Беше абсолютно правилният избор! Качеството на изображението е изумително, а стаята се чувства по-просторно и светло. Много съм доволна от лесната поддръжка на тапета, който се оказа и много устойчив на износване. Всеки, който влезе в стаята, веднага забелязва и възхвалява прекрасния фототапет.

Ралица Василева

Страхотни! Страхотни цени и много добро качество! Поръчах от чужбина за България и съм много доволна от обслужването и отношението на екипа. Отново бих избрала вас!

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Приказен елен?

Разкритието на нов, уникален свят за дома ви - детски тапет с неподражаема магия! Пренесете се във вълшебен лес, където величественият елен с рогата си, увити в розови цветя, ще впечатли с изящността си.

С невероятна прецизност и внимание към детайлите, еленът въздейства със своята нежност и романтика. Във величественото поле около него се разстила цветен море от бледо розови нюанси, пепел от рози и пудра. Тази хармонична палитра подчертава изискаността на дизайна и създава уютно и мечтателно пространство, което успокоява и вълнува.

Тапетът е изработен с висококачествени материали, гарантиращи красота и дълготрайност. Лесен за поставяне и поддръжка, той ще създаде истинска приказка в стаята на вашата малка принцеса. Допуснете въображението да разцъфне и оставете магията на този уникален тапет да оживее в дома ви!

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този уникален детски тапет е идеален избор за преобразяване на стаята на момиченцето в истинска приказка. С магическия си дизайн, пренасящ вълшебството на приказните светове, той ще впечатли всяко дете и ще му предостави уютно и мечтателно пространство за игра и отдих.
ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв