Тапет за детска стая - Балони в небето

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-ML-1
5.00
794

 Тапет за детска стая – Балони в небето. В розово-жълти цветове, подходящ за апликация в детска на момиче в кърмаческа или детска възраст. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена

3 поръчки за последните 9 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Виктория Василева

Поръчвала съм няколко пъти и съм доволна. Препоръчвам.

А Георгиева

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте! -

Jivka Naidenova

positive review Който разбира при подаръци Art-Gift се спира. -

Ивелина Георгиева

Много съм доволна!

Ina Todorova

Страхотни коледни календари за 2020г., професионално изработка, професионализъм и качество, препоръчвам продуктите ви :) Весели празници :* :* :*

Gabriela Lebeshkovska

Отлично качество, много бързи и се съобразявт със срока и изискванията на клиента, ще поръчам отново със сигурност ❤️

Камелия Иванова

Много съм доволна от бързината и качеството на календарите. Страхотни сте!

Silviya Karaboeva

Невероятни календари , освен нас ще зарадвам и моите най-близки хора ! Благодаря за бързото изпълнение и подаръците ! Пожелавам Ви много клиенти !

Десислава Кръстева

Възползвахме се от промо офертата за 4 календара с еднаква снимка + 12 джобни календарчета и ключодържател като подаръци. Изключително сме доволни! Бързо, коректно и с високо качество! Препоръчвам!
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява тапетът Балони в небето?

Тапетът за детска стая в розово представя един чаровен свят на мечти. Отличаващ се със своето изящество и нежност, този детски тапет ще превърне стаята в истинско убежище на сладки сънища и безгрижност.

Цялото покритие на тапета е в нюанси на розово, което нежно обгръща стените. Балоните, които са изпълнени с радост, са във формата на сърца и леко се разсейват във въздуха. Те представят надежда и любов, които са неизменни части от детството.

Вдъхновени от безкрайното небе, около балоните се разпръскват облачета, звездички и луна. Тези магични елементи създават вълшебна атмосфера и предизвикват детското въображение да се издигне към звездите.

Фонът на тапета е светло кремав, което подчертава нежността на мотивите и допълва общата хармония в стаята. Това бледо платно придава усещане за спокойствие и комфорт, създавайки идеална обстановка за игра и почивка.

Този детски тапет в розово е перфектен избор за малки принцеси и мечтатели, които искат да се потопят в свят на чудеса и фантазии. Със своята мекота и красота, тапетът създава незабравима обстановка, която ще вдъхнови децата да създават и мечтаят безкрайно.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет в розово, с балони във формата на сърца, облачета, звездички и луна, е подходящ за всяка детска стая. Със своите нежни и мечтателни мотиви, той създава уютна и вълшебна обстановка. Тапетът е идеален за малки принцеси и мечтатели, независимо от тяхната възраст. Бледо кремавият фон допълва тази хармония и придава спокойствие. Въздушните балони и звездите отвеждат децата на пътешествие из света на фантазиите, като същевременно подчертават игривостта и красотата на детската стая.

Цена:
38 00 лв