Тапет за детска стая - звездички

Флис - Канаваца
Код wall-ML-4
5.00
694

Тапет за детска стая – звездички, предназначен за монтаж в детски стаи от комбиниран тип- момче/ момиче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.

3 поръчки за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Тапет за детска стая - звездички, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява тапетът за детска стая - Звездички?

Представяме ви един забавен тапет за детска стая на малко момченце. Той създава приказна и вълнуваща атмосфера, която ще впечатли и вдъхнови вашето дете. Тапетът представя ясно небето, покрито със звезди и малки облачета, които придават усещане за спокойствие и мекота.

Върху облачетата на тапета са нарисувани различни животинки - мечета, катерички и зайчета, които спят мирно. Това създава игрива и сънлива атмосфера, която стимулира детската фантазия и креативност. Рисунките на животните са изключително меки и симпатични, което добавя уют и нежност към стаята.

Фонът на тапета е в лилав цвят, който придава мистериозност и топлина на пространството. Комбинацията от жълто, лилаво и тъмносиньо създава хармоничен контраст и визуално разнообразие. Жълтите нюанси подсилват усещането за радост и енергия, докато лилавите и тъмносините придават спокойствие и дълбочина.

Този тапет е идеален избор за детска стая, тъй като съчетава в себе си вълшебство, нежност и игривост. Вашият малък момче ще се наслаждава на разглеждането на тази прекрасна сцена и може да се потопи в света на въображението и приказките

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет е подходящ за всяка детска стая, независимо от размера й. Неговият привлекателен дизайн, включващ небето със звезди, облачета и симпатични спящи животинки, го прави перфектен избор за момченца. Със своите лилави, жълти и тъмносини цветове, тапетът ще добави веселие и уют в стаята. Независимо дали това е детска стая у дома или в детска градина, този тапет ще създаде магична атмосфера, която децата ще обичат и се радват да изпитват.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв