Тапет за детска стая - звездички

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-ML-4
5.00
794

Тапет за детска стая – звездички, предназначен за монтаж в детски стаи от комбиниран тип- момче/ момиче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.

1 поръчка за последните 15 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Мелиса Мехмедова

Получихме си календара, страхотни са препоръчвам!!!!

pardjola

Благодаря за конструктивната комуникация и за качествените календари!
Бих Ви препоръчал без да се двоумя!

Силвия Илиева

Много бързи и коректни .Обадиха се да кажат кое как ще бъде и изпълниха вс което искам.

Галина Тодорова

Благодаря ви, за прекрасните подаръци..Препоръчвам ви!

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

HrisTina Marinova

И аз изказвам своето задоволство от продуктите Ви! Прекрасни са! Отношението също е на топ ниво! С удоволствие ще се възползвам отново от услугите Ви! Горещо препоръчвам!

Medi Mehmedova

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️

Калояна Маринова

Много любезни, обясняват до точност, за да няма недоразумение.

Габриела Петкова

Бързо обслужване и добро качество ❤️

Пламена Панайотова

Благодаря ви за прекрасното и коректно отношение, получих си календарите страхотни са❤️❤️❤️
Допълнителна информация

Тапет за детска стая - звездички, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява тапетът за детска стая - Звездички?

Представяме ви един забавен тапет за детска стая на малко момченце. Той създава приказна и вълнуваща атмосфера, която ще впечатли и вдъхнови вашето дете. Тапетът представя ясно небето, покрито със звезди и малки облачета, които придават усещане за спокойствие и мекота.

Върху облачетата на тапета са нарисувани различни животинки - мечета, катерички и зайчета, които спят мирно. Това създава игрива и сънлива атмосфера, която стимулира детската фантазия и креативност. Рисунките на животните са изключително меки и симпатични, което добавя уют и нежност към стаята.

Фонът на тапета е в лилав цвят, който придава мистериозност и топлина на пространството. Комбинацията от жълто, лилаво и тъмносиньо създава хармоничен контраст и визуално разнообразие. Жълтите нюанси подсилват усещането за радост и енергия, докато лилавите и тъмносините придават спокойствие и дълбочина.

Този тапет е идеален избор за детска стая, тъй като съчетава в себе си вълшебство, нежност и игривост. Вашият малък момче ще се наслаждава на разглеждането на тази прекрасна сцена и може да се потопи в света на въображението и приказките

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет е подходящ за всяка детска стая, независимо от размера й. Неговият привлекателен дизайн, включващ небето със звезди, облачета и симпатични спящи животинки, го прави перфектен избор за момченца. Със своите лилави, жълти и тъмносини цветове, тапетът ще добави веселие и уют в стаята. Независимо дали това е детска стая у дома или в детска градина, този тапет ще създаде магична атмосфера, която децата ще обичат и се радват да изпитват.

Цена:
38 00 лв