Тапет за детска стая - Звезди в планината

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10513298
5.00
794
Тапет за детска стая - Звезди в планината, подходящ за апликация в детска стая на момиче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
1 поръчка за последните 15 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Вилито Стоянова

Перфектно обслужване, препоръчвам с две ръце.Много коректни.

Преслава

Бърза реакция, бодито е чудесно.

Гергана Красимирова

Много съм доволна от качеството и изпълнението на поръчката. Браво! Ще поръчаме отново в най-скоро време.

Виолета Петкова

Календарите, които поръчах са с отлично качество и бърза изработка. Картината върху канава се е получила чудесно!

MoniKa Ivanova

Страхотна изработка на календари.Препоръчвам ги!

Desislava Koleva

Бърза и качествена изработка и доставка, Благодаря Ви!

Светломира Тодорова

Страхотна изработка! Коректно и бързо изпълнение!

Radostina Dimitrova

Много съм доволна от календара,страхотен е.

Titka Stankina

Днес получих календарите , много са хубави ,със сигорност ще повторим:)

Цветелина Танева

Изключителна бързина и страхотно качество! Всички календари и ключодържатели са чудесни, благодаря!
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява тапета за детска стая Звезди в планината?

Тапетът за детска стая Звезди в планината е перфектен избор за стая на момиче и момче, която е от смесен тип. Той представлява комбинация от приказни планини, светещи звезди и луна, които се разполагат върху пастелни тонове от розово, сиво и зелено.

Дизайнът на тапета е изключително изразителен и ще се вписва чудесно в стаята на всяко дете, което обича природата и мечтае за пътешествия. Комбинацията от различни цветове ще внесе свежест и настроение в стаята и ще я направи по-уютна.

Тапетът е подходящ за поставяне върху всички стени в стаята или като акцент на една от тях. Изработен е от висококачествени материали, които осигуряват удобство при поставянето му и лесно почистване.

Създаването на привлекателна и красива детска стая може да бъде трудно, но тапетът за детска стая с планини, звезди и луна е идеалното решение, което може да направи стаята на вашето дете по-магична и приказна.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет за детска стая е подходящ за всички видове стаи, като например детски стаи за момчета или за момичета, стаи за бебета, стаи за игра или стаи за учене. Той е идеален за стаи, които искате да направите по-живи и интересни, като добавите красив и оригинален дизайн. Тапетът може да се постави върху всички стени в стаята или като акцент върху една от тях, като създава уютна и магическа атмосфера. Всички малки любители на приказните и фантастични светове ще обожават този тапет и ще се чувстват като в свой собствен малък свят на приключения и въображение.

 

Цена:
38 00 лв