Тапет за детска стая - Лъвчето принц

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-10
5.00
794

Уникален Тапет за детска стая – Лъвчето принц, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

Възможна е изработка в големи размери.

3 поръчки за последните 18 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Bilyana Iotova

За 3-та година се доверяваме на Art-Gift,страхотна изработка,добро качество и най-вече добро отношение.Препоръчвам с две ръце.

Евелина Ковачева-Чолакова

Супер качество ,за пръв път поръчвам,но съм очарована !Бързи и коректни!

Анна Митева

Коректно и качествено обслужване! Препоръчвам!

Евгени

Уникални са. Силно препоръчвам

Кристиана

Перфектно и експресно обслужване с грижа към всеки детайл. Благодаря, че правите специалните поводи още по-красиви!

Ивана христова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Стела Стойкова

Календарите са с много добро качество. Отношението на персонала е на ниво. Препоръчвам.

Веси Н.

Точни,коректни и любезен персонал❤ Очарована съм от резултата календарите са прекрасни и с бърза доставка

Neli Tomova

Календарите са страхотни! Много ни зарадвахте и създадохте страхотни подаръци за близките ни за Коледа! Със сигурност ще поръчвам и занапред от Вас!

Катерина Александрова

Календарите са чудесни. Много бързо изпълнение на поръчката :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява тапетът за детска стая Лъвчето принц?

Нашите интересни идеи за детски тапети са  идеално допълнение към детската стая на момче или момиче, както и за стаи със смесен тип. Тапетът притежава нежни цветове в бежово и прасковено, които добавят топлина и уют към интериора. Важно е да отбележим, че този тапет се изработва по поръчка, съобразно размерите, определени от клиента.

Дизайнът на тапета включва две лъвчета, които летят върху облачета. В средата на тапета се намира по-голямо лъвче, което спи върху луната и носи коронка на главата си. Този изображителен мотив придава на стаята игрив и мечтателен вид.

Тапетът с лъвчета създава приказно настроение и стимулира детската фантазия. В допълнение, цветовата комбинация от бежово и прасковено създава спокойствие и хармония в стаята. Изработката по поръчка гарантира, че тапетът ще се побере идеално на стената и ще отговаря на индивидуалните изисквания на клиента.

Този детски тапет с лъвчета е прекрасен избор за оформяне на стаята на вашето дете и ще създаде вълшебна атмосфера, вдъхновяваща малките сънища и приключения.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет с лъвчета е подходящ за всяка детска стая, независимо от пола на детето. Той добавя игривост и мечтателност към интериора. Цветовата комбинация от бежово и прасковено създава спокойствие и хармония. Изработката по поръчка гарантира идеалното му пасване на стената и възможността за индивидуалност. Този тапет с лъвчета ще създаде вълшебна атмосфера, вдъхновяваща малките сънища и приключения на вашето дете.

Цена:
38 00 лв