Тапет за детска стая - Мечета с балони

Флис - Канаваца
Код wall10748781
5.00
694

Тапет за детска стая - Мечета с балони, подходящ за апликация в детски помещения. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 

4 поръчки за последните 10 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Karina

Много съм впечатлена от качеството и дизайна на фототапета. Изглежда страхотно на стената.

Пламена

Фототапетът пристигна навреме и беше лесен за монтаж. Качеството на материала е страхотно.

Маргарита

Стаята ми изглежда съвсем различно сега. Препоръчвам горещо!

Мартина

Бях изненадана колко бързо получих поръчката си. Тапетът изглежда прекрасно на стената.

Никола

Фототапетът е точно каквото очаквах. Цветовете са ярки и реалистични. Много съм доволен.

С. Николова

Монтажът на фототапета беше лесен и бърз. Той преобрази напълно хола ни и сега изглежда като нов.

Живко

Страхотен продукт! Фототапетът е лесен за поставяне. Изглежда точно като на снимките. Много съм доволен от покупката.

Таня

Прекрасно отношение и добро качество.

Иванка

Изключително доволна съм от качеството на фототапета! Изображението е много ясно и цветовете са ярки. Лесен за поставяне и придава невероятен завършек

Люба Крумова

Благодаря за бързината и професионалниоста! Получих тапета, страхотен е!

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява тапетът за детска стая Мечета с балони?

Фототапетът за детска стая на момиче Мечета с балони е перфектно решение за обзавеждането на детска стая или детска градина. Той е подходящ както за момче, така и за момиче. Тапетът представя вълшебна сцена с мотиви, които впечатляват и развиват детската фантазия.

На фона на тапета можем да видим сладко меченце, което със своята игривост и непринуденост привлича вниманието на детето. Около него се висят ярки цветни балони, които създават настроение на радост и веселие. Сивите облачета на фона допълват цветовата палитра и придават допълнително измерение на сцената.

Нощното небе, изобразено на тапета, включва луната и звездите, които създават магична атмосфера и допринасят за усещането за приказен свят. Тази комбинация от елементи вдъхва усещане за вълшебство и фантазия, което е идеално за детска стая.

Фототапетът е изработен от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и ярки цветове. С мекото си покритие и изчистен дизайн, той представлява перфектното допълнение към детската стая или детската градина.

С този тапет ще създадете уютно и вдъхновяващо пространство за вашето дете, където то може да играе, учи и се развива. Тапетът за детска стая с меченце, цветни балони, сиви облачета, луна и звезди е идеален избор, който ще превърне стаята в оазис на радост и мечти.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Фототапетът ще създаде магична атмосфера в детската стая, като предостави интересен и вълшебен дизайн, който ще стимулира фантазията и креативността на децата.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв