Тапет за детска стая - Парти с балони

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10787380
5.00
794
Тапет за детска стая - Парти с балони, подходящо предложение за детска стая на момиче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
3 поръчки за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Krasimira Slavcheva

Блатодаря ви за перфекционизма, впечатлена съм от вашата креативност и бързо изпълнение на поръчката ми! Отново бих ползвала вашите услуги, при това с най-голямо удоволствие! Бъдете здрави и успешни!

Margarita Leseva

Невероятни са изработката е изпипана до съвършенство Сърдечно благодаря за бързината и точността с която испълнихте желанието ми????❤️

Михаела Васева

За поредна година поръчвам от вас! Много съм доволна!

Гергана Господинова

Страхотно качество и обслужване. Бързи и коректни. За втора поредна година ползвам услуги и смятам да се възползвам и за напред. Препоръчвам с две ръце ! Пожелавам ви само успехи

Лилия Иванова

Изключително коректни! Благодаря!

Венета Огнянова

Благодаря Ви за хубавите календари, както и за бързата изработка

Надежда Иванова

Много съм доволна. Поръчах скална плоча със снимка. Предупредиха ме че може да отнеме 4-5 дни за изработка, но получих поръчката си още на следващия ден. Служителката от кол центъра беше много любезна. Бързи и точни! Препоръчвам!

Ина Пашова

Много коректно и бързо обслужване. Добра изработка, останахме доволни!

Viki Angelova

правите много хубави дизайни

Михаела Божанкова

Страхотни календари! Бърза изработка, перфектно качество, добра цена. Много съм доволна и бях приятно изненадана колко бързо се случи всичко. Благодаря! :-) �
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. Чудесно допълнение към интериорната декорация на вашия дом, офис, хотел и др. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява тапетът за детска стая Парти с балони?

Това е един от нашите любими детски тапети, защото е изключително весел и живописен. Цветовете, които преобладават в него, са жълто, розово, оранжево и синьо, което създава свежа и радостна атмосфера. В средата на тапета има катеричка, лисица и сърничка, които стоят на розова полянка. Те изглеждат приятелски настроени и игриви, което прави тапета подходящ за детска стая или детска градина.

Над групката от животни са изобразени балони, които се носят в небето. Те добавят още по-многоцветност и вълнение към дизайна. Облачета се разпръскват по тапета, създавайки усещане за лекота и игривост. В горната част на тапета е изобразена спяща луна, което подчертава нежната и спокойна атмосфера на стаята.

Този тапет е идеален за момиченце, като може да се използва както за бебешка стая, така и за детска градина. Съчетавайки ярките цветове, игривите животни и мечтателните елементи, този фототапет ще превърне стаята в уютно и вълнуващо място за вашето дете.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този чудесен тапет е подходящ за декорация на детска стая, бебешка стая или детска градина. Съчетавайки ярките цветове, игривите животни и мечтателните елементи, тапетът ще създаде весела и вълнуваща обстановка за вашето дете.

Цена:
38 00 лв